Pekka Haavisto sai järkyttävän puhelun 30 vuotta sitten – kertoo nyt äkillisestä menetyksestä

Pekka Haavisto kertoo isänsä äkillisestä menehtymisestä 1:20
Mitä Haaviston isä ajattelisi poikansa presidenttiehdokkuudesta? Katso koskettava vastaus videolta.

Pekka Haavisto menetti isänsä vanhempiensa lomamatkan aikana. 

Valitsijayhdistyksen presidenttiehdokas Pekka Haavisto vastaa hänestä googletettuihin kysymyksiin Ehdokkaat vs. google -ohjelmassa. 

Moni on etsinyt tietoa Haaviston vanhemmista. Haaviston jo edesmenneet vanhemmat olivat opettajia Munkkivuoren yhteiskoulussa. Samassa koulussa Haavisto opiskeli myös itse.

Haaviston isä menehtyi äkillisesti 30 vuotta sitten lomamatkalla Thaimaassa. Ohjelmassa presidenttiehdokas kertoo, miten sai tietää isän kuolemasta. 

– Äiti soitti ja sanoi, että tässä on nyt tapahtunut vähän ikäviä asioita, mutta älkää antako niiden häiritä ollenkaan. Isä on kuollut.

Haaviston mukaan puhelu kertoi paljon hänen äidistään, joka tragedian keskellä ei halunnut herättää huolta itsestään. 

– Tottakai hoidimme äidin heti kotiin. Hän jotenkin ajatteli, että viettää loman loppuun, kun sitä oli muutamia päiviä jäljellä. Oli tietenkin shokissa.  

Millainen DJ Pekka "Pexi" Haavisto on? Entä mikä on hänen koulutuksensa? Katso koko jakso MTV Katsomosta.

Ehdokkaat vs. google -sarjassa presidenttiehdokkaat kertovat vastaukset nettikansaa kiinnostaviin kysymyksiin. Iriz Silanderin juontaman sarjan vieraina nähdään Alexander Stubb, Olli Rehn, Li Andersson, Hjallis Harkimo, Jussi Halla-aho, Jutta Urpilainen,Mika Aaltola,Sari Essayah ja Pekka Haavisto

Kaikki jaksot katsottavissa nyt MTV Katsomossa.

Lue myös:

 

Lue myös:

    Uusimmat