Paula Noronen suhtautuu kirjallisuuteen tunteella

AVAlla nähtävässä Kirjapiiri-ohjelmassa uutta näkökulmaa ja rempseämpää otetta syksyn uutuuskirjoihin tuo kirjailija ja haastattelija Paula Noronen.

Kirjapiiri-kauden aikana ohjelmassa esitellään 32 kirjaa ja kirjailijaa. Ohjelmassa esiintyvät yhtälailla Finlandia-ehdokkaat ja vanhat bestselleristit, kuin esikoiskirjailijat, lastenkirjailijat, dekkaristit ja tietokirjailijat.

Mukaan Kirjapiirin kuvioihin pääsee Pauli Aalto-Setälän ja Erkki Tuomiojan ohella myös kirjailija Paula Noronen, joka tuo mukanaan uutta ja rennompaa näkökulmaa lukupiiri-osuudessaan käsiteltäviin kirjoihin.

– Tarkoituksena on, että puhumme nimenomaan siitä kirjasta eikä siitä onko kirjailija sammunut joskus terassille – toki siitäkin saa kertoa, jos siltä tuntuu, Noronen nauraa.

Paula Noronen kertoo, että hänellä itsellään on hyvin läheinen suhde kirjallisuuteen ja kirjallisuuskulttuuriin.

– Tulin ohjelmaan mukaan, koska suhtaudun kirjallisuuteen tunteella ja edustan peruslukijaa. Minulla on myös oma kirjailijatausta: olen kirjoittanut viisi Super Marsu -lastenkirjaa ja aloitan kirjoittaa kuudetta tässä syksyllä, Noronen sanoo.


KIRJAPIIRI AVAlla tiistaisin klo 19.30. Uusinnat lauantaisin 16.30.

Teksti ja kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja