Patrik Laineelta kaunis soolomaali – nöyryytti vastustajaa vielä toisellakin tavalla

Winnipeg Jetsin Patrik Laine teki kauden yhdeksännen osumansa NHL:ssä komealla soolokuljetuksella.

Laine vei Jetsin Detroit Red Wingsiä vastaan 4–1-johtoon komealla tavalla. Suomalaislaituri otti keskialueelta vauhtia ja kiersi vaivattomasti puolustaja Dennis Cholowskin. Lopulta hän hassutti vielä maalivahti Eric Comrien

Laine pääsi iskemään maalin vanhan joukkuekaverinsa taakse.

– Harjoittelin näitä häntä vastaan. Tiesin mitä piti yrittää, Laine sanoi ottelun jälkeen haastattelussa.

Laine otti tilannetta haltuun muullakin tavalla. Ensimmäisen erän jälkeen tuli kulmaan pieni joukkokahakka, jossa Laine oli isossa roolissa. Hän otti käsittelyyn, Red Wingsin Filip Hronekin, joka sai lähteä pystyväännöstä ilman kypärää pois. Laine sai tilanteesta kahden minuutin käytösrangaistuksen.

Jets voitti ottelun lopulta 5–1. Winnipeg on hyvässä vireessä, sillä joukkue on voittanut yhdeksän 12 viime ottelusta.