Pasi Nurminen suu teipattuna – näin kiekkopomo perustelee pitkää mediahiljaisuuttaan räväkällä videolla

Pasi Nurminen palaa pitkän mediapimennon jälkeen kameran eteen – avaa vahvaa tunnesidettään jääkiekkoon ja Pelicansiin 3:53
Pasi Nurminen palaa pitkän mediapimennon jälkeen kameran eteen – avaa vahvaa tunnesidettään jääkiekkoon ja Pelicansiin

Yli kolmen vuoden ajan haastatteluista kieltäytynyt Pelicansin pääomistaja Pasi Nurminen palasi näyttävällä puheenvuorolla julkisuuteen MTV3:n Hockey Night -lähetyksessä.

Nurminen vetäytyi median tavoittamattomiin syksyllä 2020, kun Pelicans hyllytti hänet taksissa tapahtuneesta välikohtauksesta tulleen rikostuomion jälkeen.

Vuotta myöhemmin entinen toimitusjohtaja ja seuran puheenjohtaja palasi rakastamansa seuran hallitukseen. Siitä lähtien hän on vaikuttanut vain kulisseissa – Pelicansin ja suomalaisen kiekon vaikuttajana.

Perjantaina Pelicansin ja Kärppien välisen neljännen välieräottelun tv-lähetys käynnistyi MTV3-kanavalla räväkästi. Nurminen piti tunteikkaan puheenvuoron taustoittaen pitämäänsä hiljaisuutta.

– Tuntuu, että mä kannan kaikkien murheita harteillani. Ja ennenhän mä niin teinkin, mutta nykyään osaan jo toimia toisin, Nurminen lausuu.

– Olen taustalla. En halua patsastella enkä höpöttää. Mä haluan vaan tehdä, ex-NHL-vahti puhuu videolla.

Hockey Night -lähetyksessä esitetty komeasti toteutettu tunteikas video päättyy kuvaan Nurmisesta, joka istuu työpöytänsä ääressä suu teipattuna. Kuuntele videolta, mitä ”Nupe” haluaa sanoa.

Lue myös:

    Uusimmat