Kärpille todella dramaattinen voitto, Tapparalta tyly esitys Kuopiossa – MTV seurasi illan välieräpelejä

Kärpät tekee 1-0 maalin 1:30
Videolla Teemu Turusen voittomaali Oulun neljännestä välieräottelusta.

Jääkiekon SM-liigan välierät jatkuivat tänään perjantaina Oulussa ja Kuopiossa. MTV Urheilu seurasi illan pelien tapahtumia hetki hetkeltä.

Kuopiossa Tappara esitteli mestarimaista kliinisyyttään, kun se kaatoi KalPan 4–0. Tämän myötä sarja on katkolla huomenna lauantaina Tampereella.

KalPa–Tappara 0–4
Voitot: 1–3

Oulussa Kärppien Teemu Turunen iski todella dramaattisen voittomaalin, kun Kärpät kaatoi Pelicansin 1–0. Turusen maali syntyi ajassa 57.39. Sarja jatkuu lauantaina Lahdessa.

Kärpät–Pelicans 1–0
Voitot: 1–3

Seuranta, SM-liigan 4. välieräottelut, perjantai:

Kello 20.51, KalPa–Tappara: Summeri soi Kuopiossa. Tapparalta tyly vierasesitys ja 4–0-voitto. Sarja on huomenna katkolla Tampereella.

Kello 20.49, Kärpät–Pelicans: Huh huh! Pelicansilla on vielä loppuhetkillä lähes tyhjä maali, mutta ei mene. Kärpät selviää ja voittaa. Näin sarjan voitot kaventuvat nyt lukemiin 3–1, Pelicans ensin mainittuna.

Kello 20.47, KalPa–Tappara: MAALI! Tappara, 0–3. Homma pakettiin Kuopiossa, kun Petteri Puhakka niittaa kiekon tyhjään maaliin. Aika 58.20.

Kello 20.45, Kärpät–Pelicans: MAALI! Kärpät 1–0. Raksilassa jysähtää. Julius Junttila tarjoilee ja Teemu Turunen ohjaa kiekon nuottaan. Aika 57.39.

Kello 20.44, Kärpät–Pelicans: Oulussa alle kolme minuuttia kolmatta erää jäljellä. Hurja trilleri käynnissä. Pelicans antaa painetta ja Kärpät yrittää vastata.

Kello 20.40, KalPa–Tappara: Ei saa nyt Tappara lopullista naulaa tälle pelille. Ei toimi taaskaan kirvesrintojen ylivoima.

Kärpät–Pelicans: Oulussa Pelicansilla vahva ote. Taululla yhä 0–0.

Kello 20.37, KalPa–Tappara: Kuopiossa videotarkistus käynnissä. Nyt on lähellä, että KalPan Oliver Kapanen lentää pihalle. Kapanen täräytti poikittaisella mailalla KalPan Heikki Liedestä naamaan. 

No, ei tule ulosajoa. Kakkosella selviää Kapanen.

Kello 20.33, Kärpät–Pelicans: Oulussa Kärpät selvittää alivoimatilanteensa. Peärän Julius Junttilalla on loistopaikka viedä isännät johtoon. Mutta viimeistely-yritys jää matkalle.

KalPa–Tappara: Kuopiossa KalPa vyöryttää, mutta hyvät paikat ovat vähissä. 

Kello 20.30, Kärpät–Pelicans: Oulussa Kärpät on nyt kovassa paikassa, sillä Pelicans pääsee ylivoimalle. Martin Jandusille koukkaamisjäähy.

Kello 20.28, KalPa–Tappara: Kuopiossa tänään 5300 katsojaa eli Niiralan monttu loppuunmyyty. 

Kärpät–Pelicans: Oulussa Pelicans luonut hyviä tontteja kolmannessa erässä. Mutta taululla yhä 0–0.

Kello 20.26, KalPa–Tappara: Nyt on Kuopiossa meininkiä. KalPa selvittää pitkän kahden miehen alivoimatilanteen. Melekoista.

Kello 20.23, KalPa–Tappara: Tapparalle 1.46 kahden miehen ylivoimaa, kun Sami Tavernier ottaa kiinnipitämisjäähyn karvauksen yhteydessä. Hyvin poimittu pelin tuomareilta. Päivän selvä jäähy.

Kello 20.21, KalPa–Tappara: Kuopiossa KalPa heti erän alkuvaiheilla hallitsevampi osapuoli, mutta ei meinaa päästä keltapaitainen joukkue ytimeen. Ulkokaarella on helppo pyöriä. 

Kaiken lisäksi KalPalle alivoimaa, kun Jaakko Rissanen ottaa kampitusjäähyn. Ettei vain nyt tule lopullinen naula tähän peliin.

Kello 20.14: Kuopiossa joukkueet valuvat jäälle ja Oulussa vielä muutama minuutti erätaukoa jäljellä. Kuopiossa Tappara on ollut jumalattoman kliininen ja Oulussa trilleri käynnissä.

Kello 20.00, Kärpät–Pelicans: Oulussa melkoinen trilleri päällä. Kaksi erää pelattu, tilanne 0–0. "Molemmat puolustavat hyvin, tiukkaa on", Pelicansin hyökkääjä Antti Tyrväinen totesi erätauon alussa.

Kello 19.57, KalPa–Tappara: Summeri soi Kuopiossa. Tappara sai erän lopulla ylivoimaa, kun KalPan Kasper Simontaival otti todella typerän kakkosen. Tapparan ylivoimalla parhaat paikat tulivat kuitenkin KalPalle. Christian Heljanko on kuitenkin kovempi kuin Kiinan muuri Tapparan tolppien välissä.

Kello 19.51, KalPa–Tappara: Kuopiossa Tapparan johto meinaa kasvaa entisestään, kun vieraat luovat hyvää tonttia KalPan päädyssä. Stefanos Lekkas venyy nyt loistotorjuntaan. Ja tunteet pinnassa perään.

Kärpät–Pelicans: Oulussa Niklas Kokko seisoo päällään. Ei Kärppien maalilla vaan kaverin tolppien välissä. Kannatti luopua.

Video:

Veli-Matti Vittasmäki hiljentää Niiralan montun, kasvattaa Tapparan johtoa 1:06
Veli-Matti Vittasmäki hiljentää Niiralan montun, kasvattaa Tapparan johtoa

Kello 19.44, Kärpät–Pelicans: Oulussa Kärpät sai lisää ylivoimaa, kun Filip Kral otti koukkaamisjäähyn. Kärpiltä taas aivan umpisurkeaa ylivoimaa ja sen perään Pelicansin kultakypärä Lasch pääsee taas läpiajoon. Ei mene vieläkään. 0–0 yhä Oulussa taululla.

Kello 19.39, KalPa–Tappara: MAALI! Tappara, 0–2. Vaikka KalPa hallitsee isoa kuvaa, niin Tappara iskee. Veli-Matti Vittasmäki astuu esiin ja painaa kiekon ylänurkkaan. Kylmää vettä kuopiolaisten niskaan.

Kello 19.35, KalPa–Tappara: Kuopiossa KalPa on pelin päällä ja hyvää paikkaa irtoaa, kun Jesper Mattila hiipii A-luokan sektoriin. Christian Heljangolta huikea pelastus Tapparan maalilla. Heljanko on ollut uskomattoman hyvä kevään aikana.

Kello 19.28, KalPa–Tappara: Kuopiossa KalPalta hieman parempaa ylivoimaa Aapeli Räsäsen ja Aleksi Klementin johdolla. Nyt löytyi dynaamisuutta, mutta ei osumia.

Kärpät–Pelicans: Oulussa Pelicansilla loistotontti mennä johtoon, kun Ryan Lasch tarjoilee ja Lars Bryggman hiipii takakulmalle. Viimeistely hieman yli maalista.

Kello 19.26, KalPa–Tappara: Kuopiossa KalPalle ylivoimaa, kun Tapparan Petteri Puhakka ottaa typerän huitomisjäähyn.

Kello 19.23, KalPa–Tappara: Kuopiossa tunteet kuumina, kun KalPan Oliver Kapanen ja Tapparan Valtteri Kemiläinen käyvät tulisen taistelun jäähyaition edessä. Molemmat boxiin.

Kärpät–Pelicans: Oulussa toinen erä valmis alkamaan.

Kello 19.19, KalPa–Tappara: Kuopiossa Tapparalle heti toisen erän alkuun ylivoimaa, kun KalPan profiilipuolustaja Jesper Mattila ottaa kiinnipitämisestä kakkosen.

Kello 19.17, KalPa–Tappara: Kuopiossa toinen erä piakkoin liikkeelle. Tappara 1–0-johdossa. KalPalla pienoinen hallinta, mutta A-luokan tekopaikat vähissä.

Video:

Petteri Puhakka vie vain 38 sekunnin pelin jälkeen Tapparan johtoon Kuopiossa 0:47
Petteri Puhakka vie vain 38 sekunnin pelin jälkeen Tapparan johtoon Kuopiossa

Kello 19.08, Kärpät–Pelicans: Oulussa summeri soi, tilanne avauserän jälkeen 0–0. Pelicansilla muutama herkullinen tontti, kun kultakypärä Ryan Lasch pääsi läpiajoon ja niin edelleen. Pelicansin ylivoima jatkuu vielä 54 sekuntia toisen erän alussa.

Kello 19.05, Kärpät–Pelicans: Oulussa Pelicansille erän loppuun ylivoimaa, kun Kärppien Atte Ohtamaa istahtaa boxiin, syynä väkivaltaisuus.

Kello 19.01: KalPa–Tappara: Kuopiossa summeri soi. KalPa isossa kuvassa napsun edellä, mutta Tappara on ollut terävänä hyökkäyspäässä. Pari laatutonttia ja paikkoja useampaan maaliin. Tapparan 1–0-johdosta erätauolle.

Kärpät–Pelicans: Oulussa Kärppien Ville Koivunen ja Joonas Kemppainen pääsevät kahdella yhtä vastaan hyökkäykseen. Koivunen kokeilee kainalosta, mutta Pelicansin Niklas Kokko venyy eteen. Perään Kärpille lisää huippupaikkoja, mutta ei mene.

Kello 18.59, Kärpät–Pelicans: Oulussa Pelicansin Ryan Lasch läpiajossa. Ei ole kaukana, että heilahtaa.

KalPa–Tappara: Kuopiossa KalPa poiminut riistoja hyökkäyssiniviivan tuntumassa. Keltapaidat päässeet hyvin Tapparan avausyritysten väliin.

Kello 18.54, Kärpät–Pelicans: Oulussa Kärpiltä aivan umpipaska ylivoima. Ei jäänyt mitään jälkipolville kerrottavaa tuosta.

Kello 18.51, KalPa–Tappara: KalPan ylivoima tiivistettynä: siirtelyä, siirtelyä ja siirtelyä. Dynaamisuutta puuttuu. Tappara antaa nerokkaasti painetta koko alivoimanelikon voimin.

Kärpät–Pelicans: Oulussa Kärpille ylivoimaa, kun Pelicansin Saku Salminen ottaa kakkosen korkeasta mailasta.

Kello 18.48, KalPa–Tappara: Kuopiossa KalPalle ylivoimaa, kun Tapparan Nicholas Baptiste ottaa mailasta kiinnipitämisjäähyn. Tapparan alivoima on ollut vahvaa tässä sarjassa. Saako KalPa nyt ylivoiman rullaamaan?

Kello 18.46, Kärpät–Pelicans: Oulussa Pelicansilla pienoinen hallinta. Kärpät hieman hätää kärsimässä.

KalPa–Tappara: Kuopiossa KalPa pelillisesti edellä, mutta Tappara luonut silti paremmat paikat. 

Kello 18.41, KalPa–Tappara: Kuopiossa KalPa on paremmin pelin päällä, mutta Tappara on johdossa. Eikä sen toinenkaan maali jäänyt kauaksi, kun Nicholas Baptiste meinaa sutia irtokiekon sisään. 

Kello 18.35, KalPa–Tappara: MAALI! Tappara, 0–1. Kuopiossa dramaattinen alku, kun Tappara siirtyy vain 38 sekunnin pelin jälkeen johtoon. Asialla on Petteri Puhakka, jonka kuti painuu sangen heppoisesti KalPa-vahdin Stefanos Lekkasin kainalosta sisään.

Kello 18.33: Kiekko jäähän Oulussa ja Kuopiossa. Oulussa Kärpät ei lähde peluutusrumbaan, vaan Joonas Kemppaisen johtama ykköstrio pelaa Antti Tyrväisen johtamaa Pelicansin nelosvitjaa vastaan.

Kello 18.31: Kuopiossa melkoinen alku välieräiltaan. Sakari Kuosmanen ja Finlandia. 

Kello 18.25: Oulussa ja Kuopiossa joukkueet alkavat valua jäälle. Kuopiossa mökki eli Niiralan monttu on niin täynnä kuin olla ja saattaa. Hyvä sähkö päällä neljännen välieräpelin alla.

Kello 18.18: Kertauksena vielä illan välieräjoukkueiden kokoonpanot:

Kärpät

Pelicans

KalPa

Tappara

Kello 18.14: "Hyvin ollaan pudotuskiekossa mukana. Ei näitä saa liian pitkäksi aikaa jäädä miettimään. Voitot vain lasketaan ja pelit pitää pystyä nopeasti nollaamaan. Koska nollista taas lähdetään, niin kuin nytkin", KalPan kapteeni Tuomas Kiiskinen sanoi Kuopion välieräillan alla.

Kello 18.10: Kärppien ja Pelicansin ottelulähetyksessä nähtiin myös harvinaista kuvaa, kun Pelicansin iso taustahahmo Pasi Nurminen asteli kameran eteen, kertojaäänen kera. Nurminen on pitänyt viime vuosina totaalista mediapimentoa.

Pasi Nurminen palaa pitkän mediapimennon jälkeen kameran eteen – avaa vahvaa tunnesidettään jääkiekkoon ja Pelicansiin 3:53
Pasi Nurminen palaa pitkän mediapimennon jälkeen kameran eteen – avaa vahvaa tunnesidettään jääkiekkoon ja Pelicansiin

Kello 18.07: MTV Urheilun asiantuntija Kari Jalonen odottaa, että Kärpät lähtee tänään spesiaalille peluutuslinjalle Pelicansin tehotrioa eli Ryan Laschin tähdittämään ketjua vastaan. Jalonen uskoo, että Kärppien ykköstrioa ei laiteta nyt Pelicansin nelosta eli Antti Tyrväisen johtamaa vitjaa vastaan.

Kello 18.05: "Peli kerrallaan, tiedetään, että meillä on hyvä joukkue. Luotetaan siihen, vaikka olemmekin haastavassa tilanteessa", Kärppien Ville Koivunen totesi illan pelin alla.

Kello 18.03: "Lensin eilen Pelicansin kanssa samalla lennolla Ouluun, niin heidän valmennuksensa oli erittäin luottavainen omien tekemiseen. Tein tänään empiiristä tutkimusta tuolla kaupungilla, eivät he hirveästi Kärppiin luottaneet", entinen Kärppä-valmentaja, MTV Urheilun asiantuntija Kari Jalonen totesi.

Kello 18.00: Kärppien ja Pelicansin studiolähetys käynnissä MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Linkki Katsomon lähetykseen löytyy täältä.

Kello 17.50: Kuopiossa ja Oulussa joukkueet alkulämmittelyyn. Kuopiossa tänään Niiralan monttu on aivan tupaten täynnä. Oulussa enää hajapaikkoja jäljellä. Kiekko kiinnostaa.

Kello 17.45: Illan molemmat välieräottelut näkyvät totutusti MTV Katsomo -palvelusta. Kärppien ja Pelicansin neljäs semifinaaliottelu näkyy myös MTV3-kanavalta. 

Oulun pelissä studiota juontaa Teemu Niikko, asiantuntijoina Kari Jalonen ja Ari Vallin. Selostajana Antero Mertaranta, kommentaattorina Janne Pesonen.

Kuopiossa KalPan ja Tapparan neljättä välieräottelua tunnelmoi Jani Alkio.

Linkki lähetyksiin löytyy tästä

Kello 17.20: Pudotuspelien pistepörssissä KalPan kaksikko Oliver Kapanen ja Juuso Mäenpää pitävät kärkipaikkoja. Kapanen on nakuttanut kymmenessä ottelussa tehot 7+7=14. Mäenpäällä tehot ovat 2+12. Kärppien Ville Koivunen on kolmantena (9 ottelua, 5+7=12) ja Pelicansin Ryan Lasch on neljäntenä (10 ottelua, 3+8=11).

Välierissä torjuvista maalivahdeista Pelicansin Niklas Kokon torjuntaprosentti on paras (10 ottelua, 93,05). Tapparan Christian Heljanko tulee aivan Kokon perässä (9 pelattua ottelua, 92,42).

Kello 17.10: Sitten tilastokatsauksen pariin.

Tapparan ja KalPan sarjassa Tappara on nakuttanut tähän mennessä yhdeksän häkkiä. Se on luonut kolmessa ottelussa maaliodottamaa 6,81 osuman edestä. KalPalla tehtyjä maaleja on kahdeksan. Sen xG-arvo (maaliodottama) on 7,31.

Pelicansin ja Kärppien sarjassa maalit ovat menneet Pelicansille 8–4. Pelicans on luonut maaliodottamaa 7,57 osuman edestä. Kärpillä xG-lukema on 7,65.

Eli tiivistys: Tappara on ollut tehokas omissa paikoissaan. KalPalla odottama ja toteutuma menevät lähes rintarinnan. Sama koskee Pelicansia, kun taas Kärpät on ollut sangen tehoton.

Kello 16.45: Valmistelut käynnissä illan näytöksiä varten. Ylen mukaan Tappara lensi myös tänään Tampereelta Kuopioon eli noin 300 kilometrin matkan (puolen tunnin lentoaika). Tappara sai kritiikkiä viime viikonloppuna, kun se taivalsi saman matkan lentäen, vaikka sen seuraava peli oli vasta tiistaina.

Vaikuttiko kohu vai ei, Tappara ei pahemmin jakanut minkäänlaisia matkustuskuvia illan pelin alla.

Kello 15.45: Tapparan ja KalPan sarjassa tilanne on vielä pahasti auki, kun KalPa onnistui voittamaan tiistaina Tampereella. KalPa on jopa pienoisesti hallinnut isoa kuvaa. Kaiken lisäksi se on vain pahentanut Tapparan kiperintä ongelmaa omilla otteillaan.

Mistä on kyse? Siitä alta:

Kello 15.35: Kärppien ja Pelicansin sarjassa isoin puheenaihe on liittynyt entiseen Kärppä-torjujaan, Pelicansin nykyiseen tähteen Niklas Kokkoon, joka on ollut melkoinen mörkö entiselle seuralleen. Kärpät päästi Kokon kevään alussa Pelicansiin, missä hän on hurmannut pelistä toiseen. Kärppien urheilutoimenjohtaja Mikko Myllykoski kantaa vastuunsa tapahtuneesta.

Kello 15.30: MTV:n Liigaviikko-ohjelmassa käytiin läpi molempia välieräsarjoja. Pelicansin ja Kärppien taiston osalta Petteri Sihvonen löi varsin räväkän ehdotuksen pöytään: Kärppien pitäisi lyödä nyt luukut aivan kiinni.

Petteri Sihvoselta tyly heitto Kärppien ainoasta oljenkorresta Liigaviikossa: "Sitä Kärpät ei tule tekemään" 2:49
Petteri Sihvoselta tyly heitto Kärppien ainoasta oljenkorresta Liigaviikossa: "Sitä Kärpät ei tule tekemään"

Sihvonen sohaisi myös ampiaispesää, kun hän puhui Tapparan "poskettomasta tuurista". 

Petteri Sihvonen sohaisi Tappara-ampiaispesää Liigaviikossa – puhuu "poskettomasta tuurista" 3:23
Petteri Sihvonen sohaisi Tappara-ampiaispesää Liigaviikossa – puhuu "poskettomasta tuurista"

Koko jakso näkyy alta:

Liigaviikko: Daavid (KalPa) vs. Goljat (Tappara) -sarjassa pieni tekee kiusaa 23:35
Liigaviikko: Daavid (KalPa) vs. Goljat (Tappara) -sarjassa pieni tekee kiusaa

Kello 15.21: Tapparan valmennusjohto on reagoinut tiistain tappion jälkeen, kun se pistää kirvesrintojen ketjuja uuteen uskoon. Kultakypärä Anton Levtchi palaa nyt ykkösketjun vasempaan laitaan, Otto Sompin ja Carter Camperin vierelle.

Veli-Matti Savinainen ja Petri Kontiola saavat nyt vierelleen väkkärämäisen Philip Granathin.

Kanadalaishyökkääjä Nicholas Baptiste on tiputettu nyt nelosvitjaan Heikki Liedeksen ja Otto Rauhalan rinnalle. Tapparan hyökkäyksestä Kristian Tanus on yhä sivussa.

Tapparan ketjut:

Anton Levtchi – Otto Somppi – Carter Camper
Veli-Matti Savinainen – Petri Kontiola – Philip Granath
Petteri Puhakka – Oiva Keskinen – Nicholas Halloran
Heikki Liedes – Otto Rauhala – Nicholas Baptiste
Taylor Matson

Veli-Matti Vittasmäki – Valtteri Kemiläinen
Otto Leskinen – Olli Juolevi
Tobias Ekberg – Joni Tuulola

Christian Heljanko (Eetu Randelin)

Kello 15.15: Kuopiossa KalPa saa hyviä uutisia sairastuvan puolelta, kun Benjamin Korhonen palaa tovin huilin jälkeen takaisin keltapaitojen vahvuuteen. Korhonen ottaa paikkansa KalPan kolmosketjun laidasta Aapeli Räsäsen ja Tuomas Kiiskisen viereltä.

Muutos tietää sitä, että keväällä pirteästi esiintynyt Andreas Okany viilettää taas Jaakko Lantan ja Sami Tavernierin rinnalla KalPan nelosketjussa.

Kuopiolaisjoukkueen aloittavana veskarina jatkaa jenkkitorjuja Stefanos Lekkas.

KalPan ketjut:

Juuso Mäenpää – Oliver Kapanen – Matyas Kantner
Aleksi Klemetti – Jaakko Rissanen – Kasper Simontaival
Benjamin Korhonen – Aapeli Räsänen – Tuomas Kiiskinen
Andreas Okany – Jaakko Lantta – Sami Tavernier

Jesper Mattila – Lassse Lappalainen
Anton Karlsson – Filip Westerlund
Hugo Gallet – Aleksi Elorinne
Saku Salmela

Stefanos Lekkas (Juha Jatkola)

Kello 15.05: Myös Pelicans tekee pieniä muutoksia rosteriinsa. Lahtelaisjoukkueen kapteeni Miika Roine loukkaantui tiistain ottelussa niin, ettei hän pelaa ollenkaan tämän illan kamppailussa. Tiistaina 13. hyökkääjänä kolmanteen Kärpät-välieräotteluun lähtenyt Konsta Hirvonen on nostettu nyt kolmosketjun laitaan.

Roineen poissaolon myötä Jesse Kiiskinen nousee Pelicansin pelaavaan kokoonpanoon.

Puolustuksessa jenkkimörkö Ben Blood on tänään sivussa. Hänen paikkansa Pelicansin kolmospakkiparissa ottaa Saku Salminen.

Pelicansin ketjut:

Aatu Jämsen – Nathan Schnarr – Lubos Horky
Lars Bryggman – Patrik Carlsson – Ryan Lasch
Konsta Hirvonen – Elias Vilén – Aleks Haatanen
Jonas Enlund – Antti Tyrväinen – Juhamatti Aaltonen
Jesse Kiiskinen

Filip Kral – Kasper Puutio
Michal Jordan – Johannes Johannesen
Saku Salminen – Toni Utunen

Niklas Kokko (Jasper Patrikainen)

Kello 14.59: Oulussa Kärpät tekee hienosäätöä kokoonpanoonsa neljännen Pelicans-välieräottelun alla. Tiistaina Lahdessa juuri ennen pelin alkua kokoonpanon ulkopuolelle jäänyt Julius Junttila palaa oululaisten pelaavaan miehistöön. Samoin tekee Joose Antonen, joka on jojoillut kokoonpanon rajapinnassa koko kevään ajan.

Kärpät lopettaa nyt maalivahtivuorottelunsa, kun tiistaina Lahdessa torjunut Tomi Karhunen kantaa vastuuta myös tämän illan mittelössä.

Kärppien ketjut:

Teemu Turunen – Joonas Kemppainen – Ville Koivunen
Aleksi Antti–Roiko – Arttu Hyry – Marko Anttila
Julius Junttila – Peter Tiivola – Joose Antonen
Kasper Björkqvist – Maxim Korpimäki – Julius Hermonen

Atte Ohtamaa – Arttu Paaso
Miika Koivisto – Victor Berglund
Tommi Kivistö – Martin Jandus
Emil Pieniniemi

Tomi Karhunen (Niclas Westerholm)

Kello 14.56: Tervetuloa SM-liigan neljänsien semifinaaliotteluiden liveseurannan pariin. Kiekko tippuu jäähän Oulussa ja Kuopiossa kello 18.30. Ennen tätä perkauksessa muun muassa joukkueiden kokoonpanomuutokset ja lähtökohdat illan mittelöihin.

Lue myös:

    Uusimmat