Parviaisen suhdefarssi: Keskiviikkona vasta virallisesti naimisissa

Ohjaaja Jussi Parviaisen sekä hänen 36 vuotta nuoremman kihlatun naimisiin päätymisessä on nähty monta vaihetta.

Jussi Parviaisen, 55, suhde 19-vuotiaaseen Saana Uimoseen tuli ilmi heinäkuun lopulla kihlausuutisen muodossa. Jonkun aikaa seurustellut pariskunta päräytti vauhdilla kihloihin ja kertoivat tuolloin menevänsä jo samalla viikolla naimisiin.

Häitä Saana ja Jussi kaavailivat alun perin järjestettäväksi 5. elokuuta Helsingin Tuomiokirkossa. Kyseiset häät kuitenkin peruttiin, ja tämän jälkeen parin piti suunnata vihkiytymismatkalle Italiaan 8. elokuuta. Kyseisen päivän lähtö kuitenkin peruuntui Jussin elokuvakiireiden takia.

Lopulta Jussi ja Saana astelivat kirkkoon 10. elokuuta, mutta kyseessä oli ainoastaan papin suorittama avioliittoon siunaus, jolla ei vielä ole virallista, juridista painoarvoa. Siunauksen yhteydessä pari oli vasta hakenut esteettömyystodistukset eli kuulutukset, jotka mahdollistavat avioitumisen. Avioliiton esteiden tutkinta kestää seitsemän päivää, joten Saanan mukaan vasta keskiviikkona parilla on viralliset esteettömyystodistukset ja mahdollisuudet kirkolliseen vihkimiseen.

– Meidät vihitään keskiviikkona virallisesti maistraatissa ja tuolloin saan myös Parviainen-nimen käyttööni. Meillä tulee olemaan paikalla pari todistajaa, joitain Jussin kavereita, Saana kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Komean kirkossa suoritetun siunauksen jälkeen pari astelee maistraattiin arkivaatteissa.

– Menen suoraa vihkimisen jälkeen töihin, joten ihan arkisena olen tilaisuudessa. Ehkä sitten vasta yöllä tulee juhlittua.

Jussi ja Miss Helsinki -kilpailusta tuttu Saana tapasivat, kun Parviainen etsi Kelpaanko teille -elokuvaansa päänäyttelijää. Pari aikookin juhlia vielä hääjuhlaansa elokuvan syksyisessä ensi-illassa. Myös häämatka ja avoliitto ovat heillä suunnitteilla.

– Tässä syksyn aikana pitäisi ehtiä häämatkalle jonnekin etelään, Jussi on jo puhunut häämatkasta. Etsimme myös yhteistä kotia, sillä asumme vielä erillään, Saana kertoo.

Saanan kuva: Glamfoto.fi

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat