Parisuhteen päättyminen johtaa usein laihtumiseen

Tuoreen selvityksen mukaan naiset laihtuvat usein eron jälkeen.

Kuukausi jätetyksi tulemisen jälkeen naiset ovat keskimäärin kolme kiloa hoikempia kuin ennen jätetyksi tulemista. Tuoreen selvityksen mukaan tämä painonpudotus johtuu siitä, että eron jälkeen naiset haluavat näyttää entistä viehättävimmiltä.

Femalefirst.co.uk -sivusto kertoo, että laihdutustuotteita myyvän Forza supplements -yrityksen teettämään selvitykseen osallistui 1000 ihmistä. 

Selvityksen mukaan 77 prosentilla naisista on taipumus laihtua sinkkuaikoinaan, ja kaksi kolmasosaa kertoi laihtuneensa sen jälkeen, kun heidän aviomiehensä tai poikaystävänsä olivat päättäneet vakavan suhteen.

Parisuhde lihottaa

Kolme neljäsosaa naisista myönsi lihovansa aloittaessaan vakavan parisuhteen. Yli kolmasosa naisista kertoi alkaneensa lihoa kolme kuukautta uuden suhteen aloittamisen jälkeen.

Myös monet julkkikset ovat kertoneet laihtuneensa eron jälkeen. Näyttelijä Eva Longoria, 38, paljasti laihtuneensa yli kuusi kiloa ja kärsineensä terveysongelmista sen jälkeen kun hän erosi koripallotähti Tony Parkerista.

– Olin niin laiha. En syönyt, olin masentunut ja surullinen. Ihmiset sanoivat minulle: "Näytät uskomattomalta, avioero sopii sinulle. "Ja minä sanoin, "En tunne oloani hyväksi, minulla ei ole energiaa." En ymmärtänyt olevani masentunut, Longoria on sanonut.

Forza supplements -yrityksen toimitusjohtaja Lee Smith sanoo tutkimuksen osoittavan sinkkuelämän tukevan laihduttamista. Jätetyksi tuleminen voi olla erittäin kivuliasta, mutta monille ihmisille se on alkusysäys, jonka he tarvitsevat saadakseen aikaan todellisia muutoksia elämäntavoissaan.

Lue myös:

    Uusimmat