Pariskunnan kokoero aiheutti somemyrskyn: "Jokainen ansaitsee tulla rakastetuksi"

Pariskunnan julkaisema yhteiskuva aiheutti valtavan palauteryöpyn. Puolisoiden kokoeroa kommentoidaan nyt puolesta ja vastaan. 

Sosiaalinen media on mahdollistanut sen, että ihmiset ovat lähteneet kommentoimaan myös tuntemattomien ihmisten julkaisemia valokuvia. Näin kävi myös lousianalaiselle Tynedria Bellille, joka julkaisi jouluisen yhteiskuvan aviomiehensä kanssa.

Kuva levisi viikonlopun aikana myrskyn tavoin ympäri maailmaa, ja kuvaa on jaettu muutaman päivän sisällä jo yli 10 000 kertaa. Muutaman negatiivisen kommentin jälkeen palautteet vaihtuivat erittäin positiiviseen suuntaan. 

Kuvat kannustavat kaikkia löytämään rakkauden

Erikoisen pariskunnan kuvasta tekee se, että puolisoilla on huomattavasti kokoeroa. Neljä vuotta naimisissa olleen pariskunnan 26-vuotias vaimo Tynedria on huomattavasti aviomiestään kookkaampi. 

Kokoero ei haittaa tätä onnellista pariskuntaa, vaan päinvastoin. Rakastunut pariskunta päättikin ikuistaa romanttisen joulunsa, ja pyysi valokuvaajaa ottamaan heistä kuvia, jotka hän myöhemmin jakoi ystävilleen Facebookissa.

Kuvat saivat aikaan palautevyöryn, jotka muuttuivat muutaman negatiivisen kommentin jälkeen erittäin positiiviseen suuntaa. Bell kertookin saaneen lähes 180 000 positiivista kommenttia ja palautetta, jotka kaikki lämmittävät hänen sydäntään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Kerroin juuri eilen tädilleni, että en tule löytämään koskaan rakkautta painoni vuoksi. Kuvasi inspiroivat ja antavat minulle toivoa, kertoo eräs palautteenantaja. 

Bell kertoo olevansa innoissaan positiivisista kommenteista, jotka kuvat ovat saaneet aikaan. 

– Kenenkään ei tarvitse piilotella mitään tai tuntea itseään masentuneeksi. Jokainen ansaitsee tulla rakastetuksi, Bell kertoo kuvien sanomasta. 

Lähde: ABCNews

Lue myös:

    Uusimmat