Paris Hilton käyttää vaatteitaan vain kerran

Seurapiirijulkkis käyttää ainoastaan farkkuja tai nahkatakkeja useampaan otteeseen. Muut asut kelpaavat ylle vain kerran.

Paris Hilton ei koskaan käytä samaa asukokonaisuutta kahta kertaa ja antaa suurimman osan vaatteistaan pois ystäville ja hyväntekeväisyyteen käytettyään niitä kerran.

– En koskaan pidä vaatteita kahta kertaa, jollei kyseessä ole tosi hyvä pari farkkuja tai nahkatakki, hän kertoo Heat-lehdelle.

Seurapiiriperijätär myös myönsi, että hänellä on vaatekaapissaan suuri määrä vaatteita, joita hän ei ole koskaan käyttänyt.

– Minulla on vaatekaapissani niin paljon vaatteita, joissa on vielä hintalaput kiinni. Näen kyseiset vaatteet niin usein, että luulen käyttäneeni niitä, mutta sitten tajuan, etten ole. Joten annan ne joko ystävilleni tai hyväntekeväisyyteen.

Aina Paris ei kuitenkaan voi antaa joitain vaatteitaan ystävilleen, koska hänen ystävillään on perijättären mukaan liian suuret rinnat hänen vaatteisiinsa. Paris kuvailee, että voi pienien rintojensa takia käyttää lähes kaikenlaisia vaatteita, toisin kuin kurvikkaat ystävänsä.

Lähde: Femalefirst

Kuva: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja