Paradise Oskarille keikkoja Keski-Eurooppaan

Suomen viisuedustajan, Paradise Oskarin keikkoja on myyty varsin mukavasti, Warner Music Liven Lauri Domnick vakuuttaa.

Warner Music Liven myyntipäällikkö Lauri Domnick kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille olevansa tyytyväinen Paradise Oskarin keikkamyyntiin. Paradise Oskar eli Axel Ehnström selvitti tiensä vuoden 2011 Euroviisujen finaaliin, jossa hän ylsi sijalle 21.

– Vaikka Paradise Oskarin viisufinaali ei kovin hyvällä menestyksellä sujunutkaan, on keikkoja buukattu kovasti kesälle ja syksylle. Keikkoja on tullut sekä Suomeen, että ulkomaille, Keski-Eurooppaan, Lauri kertoo.

Paradise Oskarin albumi Sunday Songs julkaistiin toukokuun alussa ja kuun puolivälissä mies edusti Suomea Euroviisuissa. Keikkoja miehelle alkoi ropista miehen viisudebyytin jälkeen, kun Paradise Oskar pääsi hienosti finaaliin ensimmäisestä semifinaalista.

– Tässä on muutaman viikon aikana tullut miehelle noin 30 keikkaa ja kyllä niitä vielä näin viisujen jälkeenkin tulee selkeästi lisää. Ei tietenkään vielä liikuta semmoisissa keikkamäärissä kuin kotimaisilla kestosuosikeilla, mutta olemme tyytyväisiä ja ainahan keikkoja mahtuu vielä lisää, Lauri toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat