Paradise Oskar poseeraa säteilevänä mainoskasvona

Euroviisuedustaja Paradise Oskar eli Axel Ehnström on kiireidensä ohessa ehtinyt poseerata myös hyvän asian puolesta.

Suomen euroviisuedustajana julkisuuteen bongahtanut Paradise Oskarina tunnettu Axel Ehnström palasi syyskuun alussa takaisin koulun penkille aloittamaan toista vuotta muusikkolinjalla pop-jazz konservatoriossa. Reipasta mies on motivoitunut opiskelija, ja hän suunnitteleekin jatkavansa opiskelua kolmivuotisen tutkintonsa jälkeen.

– Pääsääntöisesti opiskelen, mutta viikonloppuisin on keikkoja. Haluaisin jatkaa opiskelua tulevaisuudessa, jos ei ole liikaa töitä. Varsinkin muusikkona ei voi olla valmiiksi oppinut, vaan olisi hyvä opiskella niin kauan kuin jaksaa, ahkera opiskelija kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Vaikka mies esiintyykin parhaillaan lavalla, miehen sydäntä lähellä on erityisesti kappaleiden tekeminen. 21-vuotias laulaja väistyy lavalta vasta, kun sellainen tunne tulee.

– Minua kiinnostaa laulunteko ja kirjoittaminen. Eniten nautin oivalluksesta, kun keksii kappaleen. Nautin myös lavalla esiintymisestä, mutta maailmassa on parempia laulajia, jotka esittävät paremmin kuin itse. Jos vanhempana ei jaksaa kiertää, niin sitten en enää esiinny. Eihän sitä tiedä, jos vielä 50-vuotiaana esiintyy lavalla, hän pohtii.

Opiskelijan tulotasoa mies on tasapainottanut keikkailemalla vilkkaasti. Omien sanojensa mukaan mies pärjää nykyisellä tulotasolla sopivasti.

– Ei musta ole tullut rikasta, mutta ihan hyvin selviän. Mietityttäähän aina, jos on opiskelija, niin miten menee laskujen kanssa. Onneksi sen verran hyvin menee, ettei mitään huolta, hän kertoo.

Komearaaminen mies on iloinen suomalaisesta yhteiskunnasta, jossa tunnetummatkin henkilöt saavat liikkua rauhassa. Julkisuus ei jalat maata olevaa miestä erityisesti kiinnosta.

– Suomi on kiva maa, sillä ihmiset kadulla eivät kiinnitä huomiota, ja kahta kertaa ei katsota. Tavallisena ihmisenä kohdellaan, ja he kohtelevat minua samalla tavalla kuin ennen, Axel iloitsee.

Naisten sydämet Euroviisuissa sulattanut mies on myös ehtinyt poseerata hyvän asian puolesta Reilun Kaupan mainoskuvissa. Aatetta tukeva laulaja suostui asiaan ilomielen.

– He ottivat minuun yhteyttä toimia mainoksen kasvona. Sen tarkoitus on saada ihmiset yrittämään ymmärtää reilun kaupan tärkeyttä. On tärkeää, että se on olemassa, hän toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat