Mainos

Palaneesta kuorma-autosta löytyi menehtynyt 17-vuotias – poliisi pyytää havaintoja

Itä-Suomen poliisi tutkii tapausta, missä paloi viime yönä kuorma-auto Joensuun Vehkalahdessa Kuhasalontiellä. Auton sisältä löytyi vain 17-vuotias nuorukainen menehtyneenä. 

Poliisin mukaan tutkinnassa on selvinnyt, että autossa oli 17-vuotias joensuulainen nuorukainen. Nuorella miehellä selvityksen mukaan ole mitään luonnollista yhteyttä palaneeseen kuorma-autoon. Poliisin tietojen mukaan palo aiheutti nuoren kuoleman. Palanut ajoneuvo kuuluu joensuulaiselle yritykselle, eikä hytistä löytyneellä nuorella ole ollut syytä olla autossa. Poliisi selvittää, miten hän on päätynyt ohjaamoon.

Poliisi sai ilmoituksen palavasta kuorma-autosta kolmen jälkeen aamuyöllä. Paikallisen S-marketin vieressä sijaitsevan rakennustyömaan pihassa ollut kuorma-auto vaurioitui pahoin palossa. Menehtynyt löydettiin ohjaamosta. 

Poliisi tutkii asiaa ja syttymissyy on tällä hetkellä selvityksen alla. Rikoksen mahdollisuutta ei ole suljettu tässä vaiheessa pois.

Poliisi pyytää havaintoja tapaukseen liittyen. Kaikki mahdolliset havainnot pyydetään ilmoittamaan asiaa hoitavalle rikostutkijalle puhelinnumeroon 029 545 6461.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.