Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Paistetut silakat, sitruuna-fenkolivoi ja tilli-perunapyree

Paistetut silakat
Paistetut silakatMTV3
Julkaistu 04.10.2007 13:14

Paistetut silakat

  • 600 g suolistettuja silakoita
  • ruisjauhoja
  • voita paistamiseen
  • jauhettua merisuolaa

Huuhdo silakat nopeasti kylmällä vedellä ja valuta ne hyvin. Pyörittele ruisjauhoissa. Ruskista voi pannulla ja paista silakoita noin 3 minuuttia/puoli keskilämmöllä. Mausta silakat jauhetulla merisuolalla.

Sitruuna-fenkolivoi

  • 250 g voita
  • ½ tl jauhettua kuivattua fenkolia
  • 1 sitruuna

Raasta sitruunankuori pehmeään, huoneenlämpöiseen voihin ja purista mehu mukaan. Sekoita hyvin ja lisää mukaan fenkoli. Pyöritä tangoksi kelmun avulla ja laita kylmään. Leikkaa voista nappeja paistettujen silakoiden päälle.

Tilli-perunapyree

  • 400 g kuorittua puikulaperunaa
  • 3 dl maitoa
  • 50 g voita
  • tuoretta tilliä
  • suolaa ja valkopippuria
  • Keitä perunat kypsiksi suolatussa vedessä. Valuta hyvin. Hienonna tilli ja laita kattilaan maidon ja voin kera. Anna seoksen lämmetä ja kaada perunoiden joukkoon. Käytä puunuijaa tai perunamurskainta ja valmista perunapyree muussaamalla se tasaiseksi. Tarkista suola. Muusi käy hyvin lähes kaikille kalaruoille.

    Lisää aiheesta:

    Kun tutun reitin yksityiskohta muuttui, rysähti kunnolla – katso varoittava video HelsingistäNäin vaarallisen suojatien ylitys sujui Helsingin aamuruuhkassa – huomaisitko sinä nämä jalankulkijat ratin takaa?Tee itse piparijäätelöä – tarvitset vain neljä ainesosaaRuokavaliomoka, joka voi johtaa vatsaoireisiin: "Suolisto ei koskaan tykkää"Onko oikeaa tapaa antaa potkuja? "Esihenkilöurani haastavin hetki" – asiantuntijalta tärkeä huomioKolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissä
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • 09:59
      Autot

      Kun tutun reitin yksityiskohta muuttui, rysähti kunnolla – katso varoittava video Helsingistä

    • 08:24
      Liikenneturvallisuus

      Näin vaarallisen suojatien ylitys sujui Helsingin aamuruuhkassa – huomaisitko sinä nämä jalankulkijat ratin takaa?

    • 08:14
      Jouluruoka

      Tee itse piparijäätelöä – tarvitset vain neljä ainesosaa

    • 06:49
      Vatsavaivat

      Ruokavaliomoka, joka voi johtaa vatsaoireisiin: "Suolisto ei koskaan tykkää"

    • 06:37
      Asian ytimessä.doc

      Onko oikeaa tapaa antaa potkuja? "Esihenkilöurani haastavin hetki" – asiantuntijalta tärkeä huomio