Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Paistetut silakat, sitruuna-fenkolivoi ja tilli-perunapyree

Paistetut silakat
Paistetut silakatMTV3
Julkaistu 04.10.2007 13:14

Paistetut silakat

  • 600 g suolistettuja silakoita
  • ruisjauhoja
  • voita paistamiseen
  • jauhettua merisuolaa

Huuhdo silakat nopeasti kylmällä vedellä ja valuta ne hyvin. Pyörittele ruisjauhoissa. Ruskista voi pannulla ja paista silakoita noin 3 minuuttia/puoli keskilämmöllä. Mausta silakat jauhetulla merisuolalla.

Sitruuna-fenkolivoi

  • 250 g voita
  • ½ tl jauhettua kuivattua fenkolia
  • 1 sitruuna

Raasta sitruunankuori pehmeään, huoneenlämpöiseen voihin ja purista mehu mukaan. Sekoita hyvin ja lisää mukaan fenkoli. Pyöritä tangoksi kelmun avulla ja laita kylmään. Leikkaa voista nappeja paistettujen silakoiden päälle.

Tilli-perunapyree

  • 400 g kuorittua puikulaperunaa
  • 3 dl maitoa
  • 50 g voita
  • tuoretta tilliä
  • suolaa ja valkopippuria

Keitä perunat kypsiksi suolatussa vedessä. Valuta hyvin. Hienonna tilli ja laita kattilaan maidon ja voin kera. Anna seoksen lämmetä ja kaada perunoiden joukkoon. Käytä puunuijaa tai perunamurskainta ja valmista perunapyree muussaamalla se tasaiseksi. Tarkista suola. Muusi käy hyvin lähes kaikille kalaruoille.

Lisää aiheesta:

Halvat bolognese-valmisateriat yllättivät makutestissä – voittajasta ei epäselvyyttäMaarit testasi eri keinoja päästäkseen eroon banaanikärpäsistä – yksi kikka oli ylivoimainenKärsitkö matkapahoinvoinnista? Yllättävä keino voi helpottaa oloaAkis on kouluttanut kokkeja suomalaisravintoloihin yli 30 vuotta – kaikki lähtee intohimostaPitkään jatkuneella unettomuudella huolestuttavia seurauksia – "Voi olla varhainen varoitusmerkki"Löytyykö jo? Nämä varusteet autossa pitää nyt olla
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 08:44
    Halpa vs. kallis

    Halvat bolognese-valmisateriat yllättivät makutestissä – voittajasta ei epäselvyyttä

  • 06:49
    Niksit

    Maarit testasi eri keinoja päästäkseen eroon banaanikärpäsistä – yksi kikka oli ylivoimainen

  • Eilen19:09
    Terveys ja hyvinvointi

    Kärsitkö matkapahoinvoinnista? Yllättävä keino voi helpottaa oloa

  • Eilen17:32
    Ruoka

    Akis on kouluttanut kokkeja suomalaisravintoloihin yli 30 vuotta – kaikki lähtee intohimosta

  • Eilen14:15
    Unettomuus

    Pitkään jatkuneella unettomuudella huolestuttavia seurauksia – "Voi olla varhainen varoitusmerkki"