Painonsa kanssa kamppaillut Katherine Heigl: Nyt olen sinut vartaloni kanssa

Katherine Heigl ei enää stressaa yhtä paljon ulkonäköään kuin nuorempana ja on viimein sinut vartalonsa kanssa.

Vuosia painonsa kanssa kamppaillut Katherine Heigl on viimein sinut vartalonsa kanssa. 33-vuotias näyttelijä kertoo, ettei enää koe paineita olla laiha ja on onnellinen siitä miltä näyttää.

– 20-vuotiaana olin 10 kiloa painavampi kuin nyt ja halusin näyttää samalta kuin upean vartalon omaava Jennifer Aniston tai Jessica Alba, mutten pystynyt tiputtamaan painoani. Vasta nyt tajuan kuinka kovasti he tekevät töitä vartaloidensa eteen. Minä olen liian laiska ja pidän ruuasta sekä vapaa-ajastani liikaa, jotta viettäisin sen rehkimällä kuntosalilla, Heigl kertoo Britannian Cosmopolitanille.

– Minun täytyi hyväksyä vartaloni sellaisena kuin se on. Se oli minun valintani. Nyt olen aika onnellinen!

Kuin kuka tahansa nainen, myös Heigl sortuu silloin tällöin mässäilyyn, mutta vaalea kaunotar ei enää suostu stressaamaan asiaa yhtä paljon kuin nuorempana.

– Käyn yhä läpi ajanjaksoja, jolloin painoni nousee. Kaksi vuotta sitten jouluna mässäilin oikein olan takaa ja vietin joulun mukavissa vaatteissa. Kun sitten arkeen palatessani vedin farkut jalkaani, ruoskin itseäni 10 minuuttia. Nyt 33-vuotiaana olen sinut vartaloni kanssa

MTV3/Helmi

Lähde: Female First

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja