Painajainen lennolla: Seksiä himoinnut humalainen nainen houkutteli miehiä "kymppikerhoon" ja raivostui, kun tilanteeseen puututtiin – yritti potkia ja purra matkustajia ja henkilökuntaa

Britannialainen 20-vuotias nainen on pidätetty, koska hän häiriköi lennon aikana muita matkustajia ja hyökkäsi lentomiehistön kimppuun jopa neljä tuntia kestäneessä välikohtauksessa, kertoo The Independent.

Nainen oli lentämässä Etihad-lentoyhtiön koneella Yhdistyneiden arabiemiirikuntien Abu Dhabista Manchesteriin, Britanniaan.

Hän oli kesken lennon alkanut kyselemään miespuolisilta matkustajilta, voisivatko he harrastaa hänen kanssaan seksiä lentokoneessa. Hän oli tuolloin voimakkaassa humalassa punaviinistä, ja häneltä kiellettiin alkoholi loppumatkan ajaksi.

Nainen ei pitänyt alkoholikiellosta ja hyökkäsi rauhoitteluista huolimatta henkilökunnan päälle.

Hän yritti iskeä omalla päällään henkilökunnan kasvoja, potki ja yritti purra muita matkustajia. Hänen taltuttamiseensa tarvittiin lopulta kuusi henkilöä.

Nainen pidätettiin koneen laskeuduttua.

Kertoi juoneensa lentopelkoon

Parikymppinen nainen oli palaamassa Australiasta, jossa hän oli ollut kolme kuukautta tapaamassa sukulaisiaan. Hän on sanonut juoneensa, koska pelkäsi lentämistä.

Todistajien mukaan hän oli jo lennolle tullessaan ja alkoi ehdottelemaan sopimattomuuksia useille miesmatkustajille.

– Kaksi miesmatkustajaa muistavat kuulleensa kommentit, ja he aluksi nauroivat niille. Mutta sitten muuttuivat entistä sopimattomammiksi ja hän pyysi heitä liittymään ”kymppikerhoon”. Molemmat yrittivät keskeyttää keskustelun, mutta hän vain jatkoi, todistajanlausunnossa lukee.

Kymppikerho on kiertoilmaisu seksin harrastamiselle lentokoneessa, kymmeniä kilometrejä maanpinnan yläpuolella. 

Muut matkustajat olivat pyytäneet naista olemaan hiljempaa, mutta tämä oli huutanut ja solvannut heitä. Matkustajat kuvailevat tilannetta hyvin stressaavaksi, varsinkin lapsille.

Riehumisesta seurasi vankeutta

Hänet tuomittiin kuuden kuukauden vankeuteen Britanniassa tunnustettuaan syyllisyytensä kuuteen syytteeseen, joihin lukeutuu muun muassa pahoinpitelyjä ja lentokoneessa humaltumista.

Britanniassa on laitonta olla humalatilassa lentokoneessa. Pieni tissuttelu on sallittua, mutta juomat viedään pois, jos juopuminen alkaa olla ilmeistä.

Tuomarin mukaan nainen ei suoraan vaarantanut lentoa, mutta aiheutti käytöksellään vaaratilanteen mahdollisuuden. Koneessa oli 259 muuta matkustajaa.

Video: Teinityttö varasti hulppean lentokoneen Kaliforniassa (teksti jatkuu videon jälkeen)

1:33

– Käytöksesi oli epämiellyttävää, väkivaltaista ja pitkäkestoista. Jopa siinä mittakaavassa, että tämä anestesialääkäri ei ollut koskaan aiemmin todistanut noin aggressiivista käytöstä. Asia on liian vakava käsiteltäväksi muulla tavalla kuin vankeudella, tuomari sanoi viitateen lääkärimatkustajaan, joka todisti oikeudessa.

Britanniassa on hiljattain ollut oikeudessa myös toinen tapaus, jossa britannialainen nainen on aiheuttanut välikohtauksen lentokoneessa. 

Viime heinäkuussa brittituristi yritti avata lentokoneen ovea kesken lennon, ja pahoinpiteli lievästi häntä estelleitä henkilöitä. Nainen oli voimakkaassa humalatilassa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja