Paavo Arhinmäen työhuonetta tuunattiin tuhansilla

Kulttuuri - ja urheiluministeri päivitteli Facebookissa työhuoneeseensa hankittuja design-verhojen hintaa.

Paavo Arhinmäki on tunnettu rennosta tyylistään ja siitä, että on ministerinäkin ollessaan pukeutunut ikäistensä mukaisesti nuorekkaasti puvuntakkiin ja t-paitaan. Arhinmäki on myös tunnettu suorapuheisuudestaan ja 35-vuotias ministeri ei liputtanut talvella myöskään Guggenheim-museon puolesta. Kyseinen hanke kaatui kuluneella viikolla Helsingin kaupunginvaltuustossa.

Arhinmäki jakoi muutama vuosi myös painavan mielipiteensä Helsingin sosiaalijohtajan ökykalliista sisustuksesta. Sosiaalijohtaja hankki toimistoonsa uusia kalusteita yli 70 000 eurolla ilman kilpailutusta ja asiasta nousi julkinen poru. Arhinmäki vaati tuolloin sosiaalijohtajalle huomautuksen antamista.

Nyt ministeri on itsekin joutunut päivittelemään omaan toimistoonsa hankittujen sisustuselementtien hintaa julkisessa Facebook-profiilissa.

– Kaikenlaista sitä on. Tänään kuulin, että työhuoneeseeni on hankittu kesällä matto ja suomalaiset design-verhot. Aika suolainen hinta, n. 4500 euroa. Mutta kyllä kai kulttuuriministerin huoneessa pitää olla mieluummin suomalaista suunnittelua kuin ikeaa, Arhinmäki kirjoitti perjantaina.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja