Mainos

Osuuspankkiryhmä satsaa nettiin

Osuuspankkiryhmä nopeuttaa kaikkien peruspalvelujensa siirtämistä verkkoon. Verkkotoimintaan aiotaan investoida satoja miljoonia markkoja vuosittain.

OP-logo

Toinen pankkiryhmän lähiajan tavoite on saada lisää markkinaosuutta. Pääjohtaja Antti Tanskasen mukaan pankki on realisti tässä suhteessa. -Perinteisesti jo prosenttiyksikön nousu vuodessa on iso asia. Tavoitteet sisältyvät Osuuspankkikeskuksen hallintoneuvoston tänään vahvistamaan liiketoimintastrategiaan.

Pari vuotta sitten op-ryhmä tavoitteli tuntuvaa henkilöstön ja konttoreiden määrän supistamista. Molempiin kaavailtiin viidenneksen leikkausta viiden vuoden aikana. Kumpikaan ei ole supistunut suunnitellusti. Vaikka väki joissakin tehtävissä on vähentynyt, pankkiin on tullut paljon uusia tehtäviä kuten varallisuuden hoitoon liittyvä neuvonta. Tanskasen mukaan lähivuosien strategiaan ei nyt kirjattu mitään määrällisiä supistustavoitteita. -Menemme maltillisesti eteenpäin. 1990-luvun dramatiikka on ohi, hän sanoi. Vaikka op-ryhmä nopeuttaa verkkobisnekseen siirtymistä, ryhmä korostaa olevansa jatkossakin monimuotoinen; konttoreilla, verkko- ja puhelinpalveluilla sekä automaateilla on kaikilla selkeä tehtävänsä.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.