Mainos

Oslossa Heikin, 24, surmanneen ruotsalaismiehen epäillään tappaneen toisenkin kerran pakomatkallaan – tällä kertaa Belgiassa

0:15

Ruotsalaisen Expressenin mukaan 20-vuotiaan Makaveli Lindénin epäillään surmanneen naisen pakomatkallaan Belgiassa. Kyseessä on sama mies, jonka uutisoitiin surmanneen lokakuussa Oslossa 24-vuotiaan Heikki Bjørklund Palton.

– Hän on mahdollinen epäilty. Emme ole pidättäneet häntä, koska hän on tällä hetkellä vangittuna Ranskassa. Tutkinnat jatkuvat, kertoo Nele Poelsmann Belgian poliisista Expressenille.

Murhan jälkeen mies pakeni maasta ja jäi lopulta kiinni Ranskan Dijonissa.

– On tiedossa, että Lindén oli Belgiassa samaan aikaan kun murha tapahtui, kertoo Olivier Dupas Dijonin poliisista.

Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Lindén surmasi 58-vuotiaan uhrin tämän omassa asunnossaan Belgian Mechelenissä. Ruumiin sanotaan olleen asunnossa päiväkausia ennen paljastumista.

Myös kyseisen surman kerrotaan tapahtuneen veitsellä.

Myös Heikki surmattiin kotonaan

Myös lokakuun 15. päivä Oslossa tapahtunut surma tehtiin uhrin kotona. Lindénin kerrotaan murtautuneen sisään ja puukottaneen 24-vuotiaan Heikki Bjørklund Palton hengiltä. Makaveli Lindén on viranomaisten mukaan jo myöntänyt surmanneensa oslolaismiehen.

Lindén on aiemminkin tuomittu useasta rikoksesta Ruotsissa. Hän pääsi vankilasta elokuussa istuttuaan tuomiota ryöstöstä. Expressenin mukaan Lindén oli vankeustuomion aikana eristyksissä useita kertoja ja sai varoituksia sopimattomasta käytöksestä.

Mies vaihtoi etunimensä alkuvuodesta Christianista Makaveliksi.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja