Jalkapalloa rakastanut Heikki, 24, puukotettiin kotonaan Oslossa – poliisi julkaisi kuvat kansainvälisesti etsitystä tekijästä

24-vuotiaan Heikki Bjørklund Palton oli määrä mennä huomenna töihin kauppaan. Paltto ei koskaan saapunut perille, sillä hänet puukotettiin hengiltä kotonaan Oslossa, kertoo Expressen.

Heikin kämppäkaverit löysivät miehen murhattuna kotoaan.

Norjalaisen Dagbladetin mukaan Heikki Bjørklund Paltto oli suuri jalkapallon ystävä, joka lopetti pelaamisen nuorena, mutta pysyi aktiivisesti mukana paikallisseurassa.

– Hän oli nuori mies, jolla oli koko elämä edessään. Hänellä olivat jalat maassa ja hän katsoi tulevaisuutta kohti, paikallisseuran entinen puheenjohtaja Even Elvenes kuvaili Palttoa.

Tutut kuvailivat Dagbladetille miestä luotettavaksi henkilöksi, joka oli aina valmis auttamaan.

Epäilty 20-vuotias uppsalalaismies

Surmatyöstä epäillään 20-vuotiasta, Uppsalassa asuvaa ruotsalaista miestä, josta on tehty kansainvälinen etsintäkuulutus.

Oslon poliisi julkaisi epäillystä miehestä kuvan.

Epäilty 20-vuotias on Aftonbladetin mukaan tuomittu kotimaassaan Ruotsissa ryöstöstä ja varkaudesta. Viime vuonna mies sai tuomion ryöstöstä, jossa hän tunkeutui talon sisään avoimesta ikkunasta ja ryösti talon asukkaat puukolla uhaten.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja