Mainos

Osallistu Lemmikit-testiryhmään!

Haemme Lemmikit-sivuston testiryhmään kissanomistajia testaamaan kissalle hampaiden hoitoon kehitettyä ravintoa.

Tiesitkö, että 70 % yli 3-vuotiaista kissoista kärsii hammasvaivoista? Omistajana tärkeä tehtäväsi on huolehtia lemmikin hampaista säännöllisillä eläinlääkärin tarkastuksilla ja päivittäisellä harjauksella. Niiden lisäksi sinun kannattaa tarjota kissallesi päivittäin hampaiden hoitoon kehitettyä ravintoa. Se on helppoa ja kissalle mieluisaa.

Helmi ja Whiskas kutsuvat testiryhmään 30 kissaa omistajineen testaamaan Whiskas Dental Protection Plus -kuivaruokaa sekä Whiskas Dentabits -makupaloja. Molemmat tuotteet on kehitetty nimenomaan pitämään huolta kissan hampaista. Testiryhmäläiset testaavat tuotteita kahden viikon ajan.


Lue kissan hampaiden hoidosta kertova artikkeli sekä katso Whiskas Dental Protection Plus sekä Whiskas Dentabits -tuotteiden tarkemmat tuotekuvaukset täältä ja ilmoittaudu mukaan testiryhmään. Valitsemme tuotteille 20 testaajaa, jotka testaavat tuotetta kahden viikon ajan sekä sitoutuvat raportoimaan tuloksista Helmessä. Perustele miksi kyseinen tuote sopii juuri sinun kissallesi.


Annettuja vastauksia voidaan julkaista myös valmistajan markkinointimateriaalissa. Testaajat saavat esiintyä nimimerkeillä.

Huom! Osallistuminen Helmen testiryhmään edellyttää jäsenyyttä maksuttomassa Helmi-klubissa. Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy nyt.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.