Osaatko sanoa missä kiekko on? MM-kisoissa villi mylläkkä, jota tuomari tutki videolta minuuttikaupalla

USA on ottamassa kolmea lisäpistettä jääkiekon MM-kisoissa, kun se johtaa Norjaa 2-0 toisen erän jälkeen.

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Tage Thompson lisäsi Yhdysvaltojen johtoa toisessa erässä.

Hieman ennen Thompsonin osumaa USA sai kiekon Norjan maaliin hirvittävän härdellin päätteeksi, mutta tuomari hylkäsi tilanteen pitkän videotarkastelun päätteeksi.

Pääkuvan video: Missä kiekko on? Norjan maalilla hirvittävä härdelli. USA:n Conor Garlandin syöksy kiekkoon kruunaa hurjan mylläkän.

Jos Norja häviää ottelun, se menettää mahdollisuutensa puolivälieräpaikkaan B-alkulohkosta.

Kello 20.15 alkanut ottelu on kesken. Peliä voi seurata C More Sport 2:lla ja cmore.fi-palvelussa.