Oprah tunnusti menneisyyden virheensä

Oprah Winfrey puhui Painonvartijat -keskustelutapahtumassa, jonka aiheena oli muun muassa dieettikulttuurista irtautuminen.

Yhdysvaltalainen tv-juontaja Oprah Winfrey myönsi torstaina järjestetyssä Painonvartijat-keskustelutapahtumassa, että hän on näytellyt vuosien ajan roolia epäterveellisten ja epärealististen ruokavalioiden markkinoimisessa.

Haluan tunnustaa, että olen ollut vankkumaton dieettikulttuuriin osallistuja. Omien alustojeni kautta, lehtien kautta, keskusteluohjelmani kautta 25 vuoden ajan ja verkossa. Olen ollut siinä merkittävä tekijä, Winfrey sanoi tapahtumassa.

– En voi edes kertoa, kuinka monta painonpudotusohjelmaa ja muodonmuutosta olen tehnyt, ne ovat olleet mukanani aina siitä saakka, kun aloitin televisiossa työskentelyn, hän jatkoi.

Winfrey kertoi tapahtuman avauspuheessaan myös vuosien takaisesta hetkestä, joka on jäänyt elämään hänen mieleensä häpeällisenä. Kyseessä oli Winfreyn keskusteluohjelmassa vuosikausia sitten nähty hetki, kun hän toi studioon kärryllisen rasvaa viestiäkseen katsojilleen, miten paljon hän oli laihtunut käytään läpi kuukausien mittaisen, intensiivisen nestepaaston.

Winfrey sanoi, että tempauksellaan hän asetti ihmisille standardin, jota hän tai kukaan muukaan ei voisi noudattaa.

– Kun tiedät paremmin, toimit paremmin. Nämä keskustelut ovat minun yritykseni toimia paremmin. Hyväksyn sen, mitä olen tehnyt ja haluan nyt toimia paremmin, hän sanoi. 

Lähde: Youtube, Page Six

Lue myös:

    Uusimmat