Oppilas syytti noidaksi – opettaja pääsi kuittaamaan uskomattoman osuvasti: “Universumi ei ole koskaan asettunut puolelleni tällä tavalla"

2:17
Tämä opettaja lahjoitti munuaisensa tuntemattomalle miehelle nähtyään tämän kuvan somessa.

Amerikkalaisopettajan hillittömästä kertomuksesta tuli mieletön hitti somessa.

Amerikkalaisnaisen Twitterissä jakamasta hulvattomasta hetkestä on tullut varsinainen hitti somessa. Vuosi sitten julkaistuun twiittiin voi törmätä sosiaalisessa mediassa nimittäin edelleen. Noitamaiselle tapaukselle voikin näin halloweenin alla nauraa jälleen!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Houstonissa asuva Bayley-niminen opettaja kohtasi oppitunnin aikana tilanteen, jossa kaikki tuntui menevän nappiin. Erään oppilaan syyttäessä opettajaansa noidaksi tällä oli nimittäin uskomattoman osuva yllätys näytettävänään.

– Näytin oppilailleni, että osaan sanoa aakkoseni takaperin, ja yksi oppilaista huusi: "Hän on noita!", ja vedin takkini vetoketjun auki ja paljastin Hokkus Pokkus -paitani, ja he kaikki kiljuivat, ja universumi ei ole koskaan asettunut puolelleni tällä tavalla, Bayley kertoo twiitissään.

Hokkus Pokkus on noidista kertova elokuva vuodelta 1993

Twiitistä tuli järjettömän suosittu: siitä on tykätty jo liki 600 000 kertaa. Bayley kertoi puhelimensa piipanneen ilmoitusten vuoksi niin paljon, että se sammui, eikä soinut merkiksi oppilaitten välitunnista.

Bayley jakoi myös kuvan Hokkus Pokkus -paidastaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Eräs lapsi sanoi minun olevan 'riivattu'"

Moni opettaja samaistui tarinaan. Jotkut kommentoijista kertoivat myös omaavansa saman "noitamaisen" taidon.

– Osaan sanoa aakkoset takaperin alle viidessä sekunnissa, ja eräs lapsi sanoi minun olevan "riivattu", paljastaa Sami Schubert.

– Opettajana, joka on esitellyt taitojaan aakkosten takaperin lausumisesta luokalleen jo useiden vuosien ajan, olen äärimmäisen kateellinen koko tästä postauksesta, totesi puolestaan Cynthia Jones.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja