Onko tässä ihmiskunnan historian kamalin iskurepliikki? Suomalainen Pekka paljastaa erikoisen valttikorttinsa: "Kyllä se mieleen jää varmasti"

Suhdesoppa-ohjelmaan osallistunut Pekka paljastaa, millä keinoin hän lähtisi tavoittelemaan seuraa, jos hän olisi sinkku. 

Suhdesoppa on uutuusohjelma, jossa neljä pariskuntaa saapuu studioon vastaamaan heidän kaveriporukkaansa koskeviin kysymyksiin. Luvassa on yllättäviä paljastuksia, joihin vastaukset tietää vain kyseinen kaveriporukka. Ohjelmaa juontavat tv-konkarit Vappu Pimiä ja Duudsoneista tuttu HP Parviainen.

Ohjelman tuoreessa jaksossa tavataan kolme kaveripariskuntaa, joista naiskilpailijoiden on tällä kertaa mietittävä, kuka miehistä voisi lähteä iskemään naisia eräällä erikoisella, jopa kammottavalla repliikillä.

Lausahdus on ohjelman tutkijoiden mukaan oikeasti kuulunut kyseisen miehen suusta. Juontaja Vappu Pimiä esittelee kiistanalaisen pätkän kilpailijoille. 

– Kuinka pitkä olet? Kun mietin vaan, että mahdutko mun pakkaseen, kuuluu Pimiän mukaan kyseinen repliikki. 

Kilpailijoiden miettiessä omia vastauksiaan toinen juontaja HP Parviainen tiedustelee Pimiältä, mikä on kammottavin iskurepliikki, jolla häntä on yritetty lähestyä. 

– Lähdetkö ratsaille, Pimiä vastaa hetken mietittyään. 

Parviainen ihmettelee, mikä niin viattomalta vaikuttavassa kehotuksessa on voinut olla vikana. 

– Siinä oli se kuva liitteenä, Pimiä vastaa. 

Pakkasrepliikin luojaksi paljastuu lopulta Pekka, jolla on selkeät perustelut kyseisen lauseen käyttöön. 

– Onhan se tuommoinen aika huomiota herättävä ja lyhyen ytimekäs. Kyllä se mieleen jää varmasti!

Suhdesoppa Avalla maanantaisin klo 21!

Lue myös:

    Uusimmat