Onko rinnansivu muodikkaampi kuin rintavako?

Punaisilla matoilla poseeraavat julkkiskaunottaret käynnistivät uuden trendin.

Pois tylsät, maltillisen syvään uurretut mekot, täältä tulevat selästä, edestä ja sivulta avonaiset, rinnan sivuprofiilin paljastavat juhla-asut!

Niin sanotun sivurinnan paljastavat asut ovat kuumaa kamaa salamavalojen välkkeessä punaisella matolla. The Sunin mukaan huippumalli Gisele Bundchen, X Factor tähti Cheryl Cole, ja SAG Awards asuvalinnasta päätellen myös seksikäs näyttelijätär Eva Longoria ovat sivurinnan trendsettereitä.

Alla olevassa kuvissa Eva Longoria (vas.) poseeraa Georges Hobeika Couture kevään 2011 mallistoa olevassa upeassa juhla-asussa. Asu esiteltiin vasta viikko sitten Parisiin Haute Couture muotiviikoilla, ja se oli jo viikonloppuna Evan yllä SAG Awardseissa, paljastaa redcarpet-fashionawards.com. Kivenvärinen, toogatyylinen asu on uurrettu lähes napaan asti auki, ja se on myös sivulta avoin.

Cheryl Colella (oik.) on puolestaan on yllään Versacen selästä avonainen asu, ja laulajat nähtiin siinä National Television Awardseissa Iso-Britanniassa viime viikolla. Cherylin paljastava asu ei jättänyt paljoakaan arvailujen varaan.

Nähtäväksi jää, rantautuuko tämä rohkea muoti myös Suomeen.

MTV3/Helmi

Lähteet: The Sun ja redcarpet-fashionawards.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja