Onko koolla todella väliä? Naiset vastaavat

Miehen peniksen koko on asia, josta on läpi ihmiskunnan historian käyty keskustelua. Onko miehen peniksen koolla todella paljon merkitystä, vai painavatko petipuuhissa myös muut avut? Lue, mitä mieltä AVAn naisraati on aiheesta.

Onko miehen peniksen koolla todella väliä? Kysyy Masa.

Selvitimme vastauksen lukijan lähettämään kysymykseen. Näin AVAn haastattelemat naiset vastasivat:

"Onhan sillä ihan mielettömästi merkitystä. Ensinnäkään seksi ei tunnu miltään, kun vastassa on lähinnä säälin tunteita herättävä nypykkä. Koko sessio tuntuu silloin vain vaivaannuttavalta enkä ole vielä tavannut sellaista miestä, joka pienestä koostaan huolimatta pystyisi itsevarmasti suorittamaan homman alusta loppuun. Tuntuu, että kyllä se miehilläkin on tiedossa, kun oma apujalka on vain yksinkertaisesti liian pikkuruinen. Epävarmuus tekee hommasta vielä hirveämpää eikä toisintoa kyllä tule. Mutta myötähäpeää aiheuttavat myös miehet, jotka eivät tajua omaavansa katkaravun, jolloin katteeton itsevarmuus ja vehje (ja sen käyttötaidot) eivät vaan yksinkertaisesti sulaudu yhteen mitenkään päin.

En todellakaan allekirjoita väitettä "Koolla ei ole väliä, kunhan sitä osaa käyttää". Kun se on liian pieni, niin ei sillä ole mitään väliä, miten sitä käyttää, kun ei se vaan tunnu missään. Sitä vastoin, jos miehellä on iso, niin se ei ole mielestäni ihan niin tarkkaa, onko tekniikka hallussa, kun se sentään tuntuu jossain – upeaa tietysti, jos taitoakin löytyy. Keskiverto penis riittää kyllä, mutta plussaa tulee joka senttimetristä. Pikkuruisten penisten omistajien kannattaa kyllä ehdottomasti kehittää muita avuja, joilla tyydyttää nainen. Etenkin yhden illan jutut ovat ajanhukkaa, jos petikumppanilla ei riitä sentit eikä taidot. Pitemmässä suhteessa varmaan ratkaisuja ehditään miettimään. "
Nainen, 28, sinkku

"Kyllä on. Itse ollut jopa sellaisessa tilanteessa, että olin todella ihastunut erääseen kundiin ja monta kuukautta flirttailtiin ja välillä jopa pussailtiin. Sitten tuli se päivä, kun tuli petipuuhat vastaan ja tyypillä oli pienempi kuin mistä tykkään. Ei vissiin nähty tai soiteltu enää sen kerran jälkeen."
Nainen, 27, sinkku

"Itselleni on tullut vastaan kaikennäköisiä ja kokoisia, totuus on todellakin se, että koolla on hyvin pieni merkitys, kokonaisuus eli seksin laatu, tunteet jne ovat ne ratkaisevat. Mutta jos on liian iso, se saattaa jopa sattua!"
– Nainen, 25, avoliitossa

"Koolla on todellakin väliä. Liian pieni on liian pieni, eikä se tunnu missään. Liian suureen en vielä ole törmännyt."
– Nainen, 25, avoliitossa

"Liian iso on liian iso, sopiva on just hyvä ja pieni on vaan niin pieni. Joskus tavattuani tosi miehekkään miehen ja odotukset oli suuret, mutta kun sieltä paljastui pikku nakero, niin olihan se pettymys. Petyinkö sitten vehkeen käyttöön vai omiin odotuksiin.. en tiedä. Haluan kuitenkin tähdentää, että levossa olevasta nakerosta voi paljastua varsinainen boa tosipaikan tullen!"
Nainen, 25, sinkku

"Koolla on väliä: pieni ei vaan tunnu tarpeeksi. Kyllä sen pitää tuntua ja täyttää joka kolo. Olen jättänyt monta miestä liian pienen peniksen takia."
– Nainen, 26, sinkku

"On ja ei ole. Peniksen koko ei ole vaikuttanut ihastumisiini, mutta on tässäkin tietysti omat rajoituksensa. Sanoisin, että normaali hajonta pienestä suureen on minulle aika yhdentekevää, mutta jos miehellä olisi nyt aivan oikeasti niin sanottu mikropenis (määritelmä taitaa olla erektiossa alle 6 cm), niin sitten saattaisin hiukan miettiä, että onko tämä sitä, mitä rakkaus- ja seksielämältäni haluan. Mutta jos kyseessä olisi aivan mahtava tyyppi muuten, niin kai asian kanssa pystyisi elämään."
– Nainen, 27, parisuhteessa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Esitä kysymyksesi täällä!

Näitä asioita on jo kysytty naisilta:


Entä mitä sinä haluaisit tietää miehistä?Käy esittämässä kysymyksesi!


MTV

Kuvat: Shutterstock, Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja