Onko BB-voide suomalaisille jo tuttu?

Kauneusvinkit-sivusto kysyi lukijoiltaan, onko uusi ja innovatiivinen BB-voide heille tuttu meikkituote.

Kauneusvinkit-sivusto uteli lukijoiltaan kokemuksia uudesta BB-voiteesta – millaisia käyttökokemuksia heillä meikkituotteesta oli tai mitä he olivat siitä kuulleet. Kävi ilmi, että suomalaisnaiset ovat ottaneet BB-voiteen varsin innokkaasti vastaan osaksi meikkirutiinejaan.

Kyselyyn vastanneista suurin osa, 39 prosenttia kertoi, että he ovat kuulleet voiteesta paljon hyvää, mutta eivät olleet vielä itse tuotetta kokeilleet. Vastaajista lähes saman verran, 38 prosenttia kertoi käyttävänsä tätä meikkiuutukaista päivittäin. 16 prosenttia vastanneista ei ollut vielä kuullut BB-voiteista.

BB-voiteet ovat monitoimituotteita: sen avulla voi esimerkiksi luoda pohjan meikille, häivyttää ihon virheitä ja peittää pieniä epätäydellisyyksiä, kuten esimerkiksi punaisuutta nenänpielissä, kosteuttaa, kirkastaa sameaa olemusta ja suojata auringon haitallisilta UV-säteiltä.

Kyselyyn vastasi 783 ihmistä.

"Olen aivan rakastunut BB-voiteeseen"

Suuri osa kyselyyn vastanneista kertoi käyttävänsä kosteuttavaa ja hoitavaa BB-voidetta päivittäin. BB-voiteen monipuolisuus oli koettu miellyttäväksi ominaisuudeksi.

– BB- ja tippa meikkivoidetta siihen sekoitettuna peittää suurimmat virheet, mutta näyttää silti hehkuvalta ja luonnolliselta!

– BB-voide on ihana ja kevyt! Olen aivan rakastunut siihen.

– BB-voide on kevyttä ja pitää hyvin kiillon poissa koko päivän.

Osa vastanneista kertoi kokeilleensa erilaisia BB-voiteita, mutta eivät olleet vielä löytäneet omalle iholleen sopivaa tuotetta.

– Olen saanut naistenlehtien mukana kokeilupakkauksia. Todella hyviä tuotteita kaikki – mikäli ne ovat hajustamattomia. Olen harkinnut Lumenen BB-voiteen hankkimista koska luotan suomalaiseen tietotaitoon ja haluan tukea suomalaisia tuotteita.

– Olen käyttänyt BB-voidetta tässä jo monta kuukautta, mutta täytyy myöntää ettei se kuitenkaan peitä tarpeeksi. Ihoni on yhä nuori ja finnejä ja mustapäitä löytyy eikä voide pysty peittämään niitä. Mutta punaiset posket se onnistuu piilottamaan. Kiitos siitä.


39 prosenttia vastaajista kertoi kuulleensa BB-voiteista, mutta eivät kokeneet sitä tarpeelliseksi omiin meikkirutiineihinsa.

– Olen kuullut, mutta jää kyllä käyttämättä, koska en käytä kasvoillani muuta kuin poskipunaa. Juhliin laitan meikkipuuteria, mutta suosin jauhemaisia säilyvyyden takia.

– Olen kuullut, mutta en tarvitse meikkivoidetta. Hyvä iho kun kerran on. Uskon kookosöljyn voimaan, syötynä ja iholla.


Uusi meikkituote on saanut paljon näkyvyyttä, mutta kaikille ei ollut vielä aivan selvää, mistä tuotteessa on kysymys.

– Olen nähnyt vain mainokset BB-voiteesta, mutta en ole kuullut mistään mitään arvosteluja voiteen puolesta taikka vastaan. Itse asiassa minulle on jäänyt varsin epäselväksi mistä edes on kysymys? Miksi juuri BB-voide olisi parempi kuin mikään muu voide? Mihin BB-voidetta voisi edes verrata?


Lue lisää BB-voiteista täällä:BB-voiteet – tämän hetken kuumin meikkitrendi!

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja