Onko Antonio Banderasin uskottomuus ajanut vaimon harkitsemaan eroa?

Näyttelijäpari Melanie Griffith ja Antonio Banderas ovat olleet yhdessä jo 15 vuotta, mutta nyt nainen bongattiin kulkemasta ilman vihkisormusta. Onko nainen saanut pettämishuhuista tarpeekseen?

Näyttelijä Antonio Banderasin, 51, vaimo Melanie Griffith, 54, on tatuoinut miehensä nimen sydämen sisään oikeaan käsivarteensa. Näyttelijä halunnee harkita sen poistoa saatuaan tietää miehensä olleen uskoton.

Pari on pitänyt yhtä jo viidentoista vuoden ajan. Banderas jäi kuitenkin syytösten mukaan maaliskuussa kiinni suutelemasta yökerhossa toista naista. Miehelle on sattunut lukuisia muitakin samankaltaisia tapauksia. Espanjalaisadonis on taistellut melkoisesti liehitelläkseen vaimonsa takaisin, uutisoi RadarOnline.

Kun kuvat Banderasista ja mysteerinaisesta alkoivat levitä, Griffith vastasi huhuihin välittömästi. Nainen julkaisi Celebdirtylaundry.com-sivuston mukaan viestin internetissä sanoen, että parisuhteet ja ystävyyssuhteet voivat päättyä – ainoastaan perheen kohdalla tilanne on erilainen.

Ilmeisesti nainen on alkanut harkita eroa Banderasista, sillä viime viikolla nainen valokuvattiin kaupungilla ilman vihkisormustaan.

– Melanie on sekaisin. Hän ei ainoastaan ole vaarassa menettää elämänsä rakkautta, mutta hänen uransa meni alamäkeä samalla kun Antonion suosio jatkoi nousuaan. Mielestäni Melanien itsetunto on matalammalla kuin koskaan ja hänestä Antonio on kiduttanut häntä. Mustasukkaisuus on jäytänyt häntä vuosia Antonion flirttailun ja kauniiden naisten ylistämisen tähden, tuntemattomana pysyttelevä lähde on kertonut tähtiblogisti Perez Hiltonille.

Banderas on yrittänyt nujertaa huhut ja haluaa epätoivoisesti voittaa Melanien luottamuksen takaisin, lähde kertoo RadarOnlinelle. Banderas on myös tehnyt selväksi, että vihkisormus on yhä hänen sormessaan.

– Viimeinen asia, mitä Banderas kaipaa, on ruma ja huomiota herättävä avioero. Ongelmistaan huolimatta hän silti rakastaa Melanieta ja tekee mitä tahansa estääkseen naista jättämästä hänet, lähde lisää.

Hollywood-parilla on ollut suhteessaan monia rasitteita, esimerkiksi Griffithin useat jaksot vieroituksessa.

– Rakastamme toisiamme ja ennen kaikkea perhettämme. Olemme selvittäneet, kuinka päästä yli esteiden. Ja kun niistä pääsee yli, on vain entistä vahvempi, Banderas puhui tuolloin.


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat