OnePlus päivittää yhä ahkerasti myös vuoden 2016 OnePlus 3 ja OnePlus 3T -älypuhelinmallejaan

OnePlussan vuonna 2016 julkaistu OnePlus 3 ja paranneltu OnePlus 3T saavat edelleen päivityksiä säännöllisesti. Samaa ei voida sanoa useimmista muista myynnistä poistuneista Android-älypuhelimista.

OnePlus on keskustelupalstoillaan kertonut julkaisseensa OxygenOS 5.0.7 -ohjelmistopäivityksen ”ikivanhoille” OnePlus 3 – ja OnePlus 3T -älypuhelimilleen. Sama päivitys on julkaistu myös uusille OnePlus 6 -malleille, joten kiinalaisvalmistajan lojaalius vanhempia puhelimia yhä suosiville on kunnioitettavaa. Tuore OxygenOS-päivitys tuo mukanaan muun muassa Androidin marraskuun tietoturvapaketin sekä entistä vakaamman käyttökokemuksen.

OnePlus on niin ikään luvannut tuoda uusimman Android-version, Android P:n, myös vuoden 2016 älypuhelinmalleilleen. Yhtiön suoritus poikkeaa huomattavasti useimmista muista Android-valmistajista, joiden päivitystuki kalliimmillakin älypuhelimilla saattaa loppua pariin vuoteen, halvemmista malleista puhumattakaan.

OxygenOS 5.0.7 on nyt ladattavissa osalle OnePlus 3 – ja OnePlus 3T -älypuhelinten käyttäjistä. Päivityksen laajempi jakelu aloitetaan perinteiseen tyyliin pienellä viiveellä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja