Olli Jokinen pyysi anteeksi – sitten tuli raakaa tekstiä Liigan suuntaan

Lehdistötilaisuus: Jukurit - HIFK 4:25
Videolla Jukurit–HIFK-ottelun lehdistötilaisuus.

Mikkelin Jukureiden päävalmentaja Olli Jokinen pyysi anteeksi kotiyleisöltä joukkojensa heikkoa esitystä.

Jukurit jäi pahasti HIFK:n jyrän alle perjantain ottelussa, kun IFK oli parempi peräti lukemin 6–2. Pelin jälkeen Jukureiden päävalmentaja Olli Jokinen nosti verbaalisesti kätensä ylös.

– Haluaisin pyytää anteeksi meidän kotiyleisöltämme ja meidän faneiltamme tuota esitystä, minkä jätimme tänään pöytään. Halli täynnä ja olemme saaneet kaupungin hereille. Sitten tuollainen peli vapaapäivän jälkeen. Taisi olla aika iso virhe, että annoimme vapaata, Jokinen aloitti.

Tämän jälkeen entinen NHL-hyökkääjä latasi tiukat terveiset Liigan suuntaan.

– Säännöt ovat muuttuneet sallivammiksi. Meidänkin pitää ruveta ottamaan kärkikarvaajia estämällä pois. Nyt saa repiä ja raastaa. Meidän pitää ruveta opettamaan ”Lyden” (Jukureiden apuvalmentaja Toni Lydman) kanssa pelaajia tekemään tuota sääntöjen puitteissa, koska tuo on nyt sallittua. Mun mielestä säännöt ovat muuttuneet radikaalisti menneen kuukauden aikana. Ja tätä tämä tulee varmaan olemaan pudotuspeleissä. Meidän pitää sietää tuota ja yrittää löytää keinot, jotta voimme pelata ja kamppailla paremmin, Jokinen totesi päättäväisesti.

Jokinen summasi illan HIFK-ottelun annin napakasti.

– Isät vastaan pojat, naapurille.

Lue myös:

    Uusimmat