Olisiko pitänyt pysytellä kotona? Naisen erikoinen toiminta huvitti kesken koronalähetyksen: "Silmitöntä pakokauhua"

1:54
Korona pähkinänkuoressa: Tämä sinun tulee tietää viruksesta.

Ostoksilla kävijän erikoinen käytös herätti kysymyksen siitä, olisiko tämän pitänyt olla eristäytyneenä kotona.

ITV Newsin koronavirukseen liittyvän lähetyksen taustalla tapahtui jotain kummallista, kun kaupasta tullut nainen havaitsi kameran. Pinkkiin takkiin pukeutunut nainen bongattiin lähetyksen taustalla lontoolaisen supermarketin edustalla iltakuuden lähetyksessä sunnuntaina.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen huomasi kameran, pysähtyi ja tuijotti kameraa. Tämän jälkeen nainen ei selvästikään osannut päättää, mitä tekisi. Hän alkoi kävellä yhteen suuntaan, sitten toiseen, ennen kuin lopulta peitti kädellään silmänsä ja käveli ripeästi reportterin ohi.

"Olen eristyksissä kotona"

Sky Sports -kanavan urheiluselostaja Gary Taphouse jakoi oudon pätkän Twitter-tilillään. Videota on katsottu jo liki puoli miljoonaa kertaa.

"Olen eristyksissä kotona, nähdään kahden viikon päästä" oli Taphousen veikkaus naisen käytökselle. Naisen paniikinomaiselle reaktiolle ei ole varmaa selitystä, mutta moni muukin kommentoija arveli naisen vältelleen töitä väittämällä olevansa eristyksissä ja pelänneen jääneensä kiinni.

– Miksi hän ei vain kävele toiseen suuntaan? ihmetteli yksi kommentoija.

– Tiedän, se on vain silmitöntä pakokauhua, vastasi Taphouse.

– Saa potkut aamulla, veikkasi eräs.

Niin Suomessa kuin maailmallakin ihmisiä on kehotettu pysymään kotona mahdollisuuksien mukaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Jos oireita ilmenee? Lue tästä toimintaohjeet.

Lue kaikki koronaviruksesta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja