Mainos

Olga Temonen hyppää jälleen Salkkarit-Nooran rooliin: "Aviomieheni ja lapseni ovat tästä innoissaan"

Olga Temonen nähdään Salkkareiden Noora Aution roolissa kahdeksan vuoden jälkeen. 

Salattuihin elämissä ensi syksynä nähtävä Olga Temonen on innoissaan tutuista ympyröistä. Temosen hahmo Noora Autio palaa Pihlajakadulle poikansa Benjaminin perässä. 

– On ollut ihanaa verestellä vanhoja muistoja. Oli mukava huomata, että samat tutut rutiinit muistuvat mieleen vielä kahdeksan vuoden jälkeenkin, Temonen sanoo. 

Ohjaaja Tuukka Temosen kanssa naimisissa oleva Olga Temonen jäi keväällä 2008 äitiyslomalle. Hän palasi sarjan kuvauksiin kahdeksi viikoksi tammikuussa 2009.

– Kun lähdin sarjasta äitiyslomalle, en tiennyt milloin palaan vai palaanko ollenkaan. Vuodet veivät elämääni eri suuntaan, mutta nyt oli hyvä aika paluulle. 

Hän kertoo erityisesti miehensä Tuukan ja lapsiensa Torstin, Hilman ja Helgan olevan tohkeissaan hänen paluustaan Salkkareihin. 

– Lasteni mielestä se on hirvittävän jännää. He eivät tiedä, että olen näytellyt Salkkareissa, joten he ovat ihan ihmeissään, että heidän äitinsä on mukava tv-sarjassa. 

– Kaikista eniten tätä odottaa mieheni Tuukka. Hänen mielestään on hienoa, että olen ollut mukana Salkkareissa. Hän on jo pitkään toivonut Nooran paluuta. Viime viikolla hän kävi hakemassa minut töistä, ja hän oli ihan fiiliksissä päästessään tutustumaan studioon, Olga naurahtaa. 

Olga Temonen haluaa näyttää lapsilleen sarjaa, vaikka siinä käsitellään välillä rankkojakin aiheita. 

– Katsomme perheen kesken muutenkin paljon yhdessä sarjoja ja ohjelmia. Tärkeää on vain keskustella aiheista yhdessä, Temonen sanoo. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja