"Olet onnekas, löysit tämän!" Vääräjoen virta toi Sarille ilahduttavan yllätyksen – pullopostin sisältä paljastui kirje, helmiä ja höyheniä

Voisiko uusi vuosi ihanammin alkaa kuin Sari Tapiolalla, joka löysi vuoden ensimmäisenä päivänä mökkirannastaan pullon, jonka sisällä oli helmiä, höyheniä ja hauska viesti: "Olet onnekas, löysit tämän. Moni muukin olisi voinut löytää tämän, mutta se olit sinä joka tämän löysi:-)".

Tamperelainen Sari Tapiola oli viettämässä uutta vuotta Vääräjoen rannassa Ikaalisissa, kun hän huomasi vedessä kelluvan jotain ylimääräistä.

– Istuskelin sohvan ääressä ja katselin joelle, kun huomasin vedessä kelluvan jotain. Päätin noukkia sen pois, kun menen ulos. Tässä on vähän ekologinenkin ajatus, että en halua että mitään pulloja tai muuta on joessa. Siitä rantavedestä minä sen sitten ongin haavilla, ja paljastui tämmöinen ihana yllätys, Tapiola kertoo.

Pulloposti toi hymyn huulille

Löytö ilahdutti Tapiolaa suunnattomasti.

– Kun ajatellaan vielä, että oli vuoden ensimmäinen päivä – se oli niin ihanaa! Olen ollut hymyssä suin sen jälkeen koko ajan.

Pulloposti oli lähetetty noin puoli vuotta aiemmin. Kirje oli päivätty 11. toukokuuta 2019. Pullossa oli sisällä helmiä, joista 1 tippui Tapiolalta terassin alle. Myöhemmin Tapiola huomasi, että pullon pohjalla oli myös muutama valkoinen höyhen.

– Se teki löydöstä vieläkin ihanamman, Tapiola hehkuttaa.

Kuka lähetti arvoituksellisen pullon?

Sari Tapiola arvioi, että kirjeen oli ehkä äitinsä avustuksella kirjoittanut joku nuori tyttö.

– Vääräjoen vesi tulee Parkanon vesistä tai Aurejärvestä, eli se on voinut tulla sieltä – tai sitten jostain tästä ihan läheltä, mistä sen tietää.

Tarinaan liittyy vielä yksi hauska erikoisuus.

– Olen toivottanut itse tällä kertaa kaikille onnekasta uutta vuotta enkä onnea uudelle vuodelle. Täsmälleen sama sanavalinta toistui pullopostissa: "Olet onnekas".

Vaikka postin lähettäjä on arvoitus, Tapiola kiittää häntä hauskasta uuden vuoden avauksesta.

– Tämä oli kyllä semmoinen uuden vuoden ja koko vuosikymmenen alku, että olen todellakin varmasti tosi onnekas, Tapiola naurahtaa. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja