Olet mitä syöt -ohjelma muutti kokki Michael "Micke" Björklundin koko perheen arkea: "He syövät nyt paljon terveellisemmin"

Olet mitä syöt 1.12. alkaen 0:40
Katso videolta esimakua uudesta Olet mitä syöt -kaudesta!

Michael "Micke" Björklund nähdään uudella Olet mitä syöt -kaudella.

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka laittaa jälleen julkisuudesta tuttujen henkilöiden elämäntavat remonttiin uudella Olet mitä syöt -kaudella. Mukana on tällä kertaa kahdeksan osallistujaa, joista yksi on ahvenanmaalainen mestarikokki  Michael "Micke" Björklund.

Björklund kertoo MTV Uutisille halunneensa muuttaa ohjelman avulla elämäntapoihinsa liittyviä ajatusmallejaan. Miehen paheisiin kuuluivat myöhään iltaisin syöminen ja runsas kahvin juominen.

Huippukokki sanoo tietävänsä ammattinsa kautta, millaisia ruokia ihmisen olisi hyvä syödä, ja että hän osaa myös valmistaa tällaisia sapuskoja.

– En kuitenkaan tehnyt niitä ikinä kotona. Söin kotona ollessani huonosti, hän myöntää.

Nykyisin Björklund perheineen valmistelee seuraavan viikon ruoat valmiiksi jo sunnuntaina. Näin vältytään miehen mukaan siltä, että väsyneenä kotiin palatessa syödään vain jotain, mitä jääkaapista sattuu löytymään.

Uusi tapa on helpottanut koko perheen arkea.

– Se on myös [perheelleni] helpompaa. He syövät nyt paljon terveellisemmin kuin aikaisemmin.  

Elämäntaparemontti vaikutti paitsi Björklundin perheen ruokailuun, myös hänen henkilökohtaisiin ruokailutottumuksiinsa.

– Syön aamupalaksi puuroa ja menen ulos noin tunnin mittaiselle kävelylle joka aamu. Syön lounasta, enkä syö enää myöhään iltaisin. Minulla on nyt paljon enemmän energiaa.

Olet mitä syöt alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 1.12. klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat