Elena Vikström saattoi tilata päivässä kolme ateriaa kotiinkuljetuksella – näin paljon hänellä meni kuukaudessa rahaa ravintolaruokaan

Olet mitä syöt 1.12. alkaen 0:40
Katso videolta esimakua Olet mitä syöt -kaudesta

Elena Vikström nähdään uudella Olet mitä syöt -kaudella.

Somepersoona Elena Vikström laittaa elämäntapansa uusiksi hyvinvointilääkäri Pippa Laukan luotsaaman Olet mitä syöt -ohjelman uudella kaudella.

Vikströmin ruokailutottumuksia varjosti aikaisemmin mukavuudenhaluisuus. Se sijaan, että nainen olisi laittanut itse ruokaa, hän tilasi ateriansa yleensä kotiinkuljetuksella tai ruokaili paikan päällä ravintoloissa.

Vikströmin mukaan jatkuva ruoan tilaaminen näkyi hänen lompakossaan. Hän saattoi tilata yhden päivän aikana kotiinkuljetuksella aamupalan, päivällisen ja illallisen.

– Olin ihan tosi järkyttynyt siitä, miten paljon minulla meni rahaa siihen ravintolaruokaan. Ihmiset eivät uskoisi, jos sanon, miten paljon minulla meni [rahaa] kuukaudessa. Puhutaan melkein parista tonnista, hän nauraa.

Tiheätahtinen ruoan tilaaminen ja ravintolassa syöminen johtuivat siitä, että Vikström ajatteli ruoanlaiton olevan työlästä. Ohjelman myötä hän kuitenkin oppi, ettei näin olekaan.

– Olen oppinut nyt, että ruoan tekeminen ei välttämättä ole niin isotöistä ja että omatekemä ruoka on hyvää, hän kertoo.

– Kun olen oppinut siihen, että teen itse ruokaa, niin minun ei enää edes tee mieli ravintolaruokaa, hän paljastaa.

Olet mitä syöt alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 1.12. klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat