Oinaan vuosihoroskooppi 2021

Oinaan vuosihoroskooppi 2021: Vuosi 2021 lupaa oinaille iloista mieltä ja hyvää terveyttä!

Rakkaus

Sinkkuoinailla on vuonna 2021 vientiä. Joku, tai itse asiassa jotkut, saattavat ihastua sinuun hullun lailla. Sinä itse et ole yhtä varma tunteistasi, etkä halua edetä hätiköiden. Et sitä paitsi tahdo menettää vapauttasi sitoutumalla liian nopeasti ja liian voimakkaasti. Sinä kyllä tiedät milloin olet oikeasti ja peruuttamattomasti rakastunut, ja silloin et enää aikaile.

Parisuhteessa elävät oinaat osaavat tänä vuonna kertoa kumppanilleen tarpeistaan ja toiveistaan. Se poistaa epäselvyyksiä väliltänne ja kasvattaa rakkauttanne. Jo jonkin aikaa seurustelleet oinaat tekevät suuria yhteisiä suunnitelmia. Muutatte ehkä yhteen, hankitte yhteisen kodin tai alatte suunnitella jälkikasvun hankkimista.

Perhe

Vuoden alkupuolella et voi olla perheesi kanssa niin paljon kuin haluaisit. Onneksi yhteyttä voi pitää muillakin tavoin, kiitos nykytekniikan. Pieni etäisyys ja vähäisempi yhdessäolo voivat jopa pitää välinne sopuisampina. Jos olette koko ajan nenätysten, syntyy riitoja helpommin.

Työ ja ura

Työt sujuvat sinulta tänä vuonna varsin mukavasti. Mitään huippumenestystä ei ole luvassa, muttei toisaalta suuria epäonnistumisiakaan. Sinun onkin nyt hyvä keskittyä hiomaan nykyisiä taitojasi ja opetella samalla uusia. Opi myös tunnistamaan omat vahvuutesi ja heikkoutesi. Saatat löytää itsestäsi yllättäviäkin kykyjä. Niitä sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Vuoden loppupuolella sinua voi alkaa houkuttaa myös työpaikan vaihtaminen. Älä silti tee liian impulsiivisia päätöksiä. Puntaroi ensin tarkkaan sekä nykyisen että mahdollisen uuden työpaikan plussat ja miinukset.

Raha

Sinun rahatilanteesi ei ole tänä vuonna kovin vakaa. Tulosi voivat väliaikaisesti pudota, tai sinulle saattaa tulla joitakin yllättäviä menoja. Jos haluat säilyttää entisen elintasosi, joudut ehkä tiukentamaan budjettiasi tai etsimään kokonaan uusia tulonlähteitä.

Opiskelu

Oinaiden opiskelumenestys on tänä vuonna keskinkertaista. Sinulla on kaikki mahdollisuudet menestyä, mutta jostain syystä et vain löydä tarpeeksi motivaatiota. Saatat jopa miettiä, oletko kenties aivan väärällä alalla, ja se vaikeuttaa opintojen eteenpäinviemistä vielä entisestään.

Terveys

Vuosi 2021 lupaa oinaille iloista mieltä ja hyvää terveyttä. Sinä liikut mieluiten omaksi iloksesi, et rehkiäksesi itseäsi uuvuksiin. Kun samalla huolehdit, ettet syö enempää kuin kulutat, pysyt juuri sopivassa kunnossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja