Nyt tilittää kohu-Eveliina: Tällainen on suhteeni Matti Vanhaseen

Yleisradion Voimala-ohjelmassa perjantai-iltana esiintynyt Perheyritysten liiton viestintäpäällikkö Eveliina Talvitie tilitti julkisuuteen joutumisestaan ja paljasti miksi hänet on yhdistetty entiseen pääministeriin Matti Vanhaseen.

Ohjelmaan Talvitie oli tullut kertomaan suhteensa tilasta pääministeri Matti Vanhaseen.

- Tiedän, että lähtökohta saattaa olla joidenkin tiedotusvälineiden perusteella kiinnostava. Matti Vanhanen on kiinnostava henkilö, se täytyy ottaa annettuna. Arjen tasolla tämä julkisuus ei tunnu mitenkään tulenaralta, asiat rullaa entiseen tapaan. Keskityn työhöni.

Eveliina Talvitie selvitti myös, miltä tuntuu katsoa itseään lööpeistä.

- Kun ensijärkytyksestä selvisin, pystyin katsomaan sitä ikään kuin ulkopuolelta. Kun olen itse työskennelyt toimittajana, pystyin siihen paremmin.

- On ollut myös mielenkintoista katsoa uutisointia joka minua on koskettanut, kiinnostuneena olen seurannut miten homma etenee. Siis millä tavalla juoruihin perustuneiden medioiden toimintatavat etenevät, Eveliina selitti.

- Jotenkin aika nopeasti sitä viestinnän ammattilaisena ymmärtää, että en halua antaa lisää bensaa leikkeihin eli en ole kommentoinut juoruja.

- Vaikka haluaisi kertoa jotain asioiden oikeasta kuvasta, en voi lähteä siihen kommentointiin mukaan, en vain anna mitään lisämateriaalia. Toisaalta minua on ärsyttänyt se, että olen näissä lööpeissä se äänetön tyttönen, se rooli on sellainen jotenkin tahdoton.

Haastattelun lopuksi Eveliinalla oli kuitenkin uutinen siitä, josta on jo sisäpiireissä pidempään juoruttukin.

- Minulta ilmestyy syksyllä ilmestyy kirja, se on mediakuva pääministeri Matti Vanhasesta. Teemme sen yhteistyönä. Hän oli pääministerinä seitsemän vuotta ja häneen kiinnittyi uskomaton määrä huomiota. Hänen mediakuvansa on hyvin kiinnostava, ja nyt hän pystyy itse myös vapaammin kommentoimaan nyt sitä.

- Tavallaan lukija pääsee katsomaan hänen silmiensä kautta tätä koko mediaa, Talvitie pääti haastattelun.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat