Nyt puhuu Muodin huipulle -Leni: Ei riitaa Retan kanssa

Muodin huipulle -suunnittelija Leni on kritisoinut kanssakilpailija Retaa useaan otteeseen. Nainen toteaa, että hänestä on annettu ohjelmassa väärä kuva. – Minusta on tehty itse ilkimys, hän sanoo.

Muodin huipulle -jaksoissa on nähty, kuinka Lenin ja Retan kemiat eivät ole täysin kohdanneet. Leni on harmitellut useaan otteeseen sitä, että monet lahjakkaat suunnittelijat ovat joutuneet jättämään kilpailun.

– Harmittaa, että välillä on tullut sanottua tunnekuohuissa pahasti. Olen sen tyylinen ihminen, että itken kun itkettää ja nauran kun naurattaa, hän selittää.

– Ohjelmasta saa sen käsityksen, että jätin Retan ulkopuolelle enkä puhunut hänelle, mikä ei ole totta. Ei meillä ole mitään riitaa päällä. Kun Reta voitti viime jaksossa, onnittelin häntä reilusti. Toivon, että välimme pysyvät jatkossakin asiallisina, Leni jatkaa.

Kotkalaisnainen harmittelee sitä, että jaksoissa ei ole näytetty kireiden välien takana olevia syitä.

– Retalta tuli välillä kommentteja ja heittoja, joista oli vaikea sanoa, oliko hän tosissaan. En usko, että Reta tarkoitti pahaa, se on hänen tyylinsä. Olemme molemmat voimakastahtoisia naisia, henkilökemiat eivät vain toimineet, hän sanoo.

– Haastatteluissa annetaan ymmärtää, että isoin ongelmani olisi Reta, vaikka näin ei ole. Ikävöin lapsiani jatkuvasti, se on minulle vaikein asia täällä. Minusta on annettu itseriittoinen kuva, vaikka olen ihaillut ja kehunut muita kilpailijoita, Leni vakuuttaa.

Muodin huipulle MTV3-kanavalla tiistaisin kello 20. Uusintana AVA-kanavalla keskiviikkoisin kello 20.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja