Nyrkkeilytähdeltä raju ryöpytys maailmanmestari Tyson Furyn suuntaan – "Hän on narri"

Raskaan sarjan britti-iskijä Dillian Whyte on kyllästynyt WBC-liiton mestari Tyson Furyn jatkuviin kiertelyihin.

Fury pitää hallussaan WBC-liiton MM-vyötä, jonka hän voitti itselleen yhdysvaltalaisottelija Deontay Wilderilta helmikuussa. Fury ja Wilder saattavat kuitenkin kohdata toisensa vielä kolmannessa keskinäisessä kohtaamisessa tämän vuoden lopulla.

WBC-liitto ilmoitti hiljattain, että tuon ottelun voittajan on pakko puolustaa mestaruuttaan Dillian Whytea vastaan. Whyte uskoo, että jos Fury voittaisikin Wilderin, saattaa Fury silti vältellä Whyten kohtaamista, vaikka fanit eivät tästä pitäisikään.

– Luuletteko, että Tyson Fury välittää? Ei hän välitä. Hän tekee, mitä hän haluaa. Tyson Fury ei välitä. Hän on mies, joka sanoo yhtenä päivänä toista ja toisena päivänä jotain aivan muuta. Häntä ei kiinnosta lainkaan, mitä kansa ajattelee, Whyte sanoo Sky Sportsin haastattelussa.

Kokenut brittitähti muistuttaa, että Fury on aikaisemminkin kertonut haluavansa otella Whytea vastaan, mutta aina vaihtanut myöhemmin kantaansa.

– Ennen kuin hän voitti MM-vyön, hän sanoi ottelevansa minua vastaan. Hän vain puhuu roskaa. Hän sanoi antavansa minulle mahdollisuuden vyöhön, koska ansaitsen sen. Voittonsa jälkeen hän puhui ottelevansa Derek Chisoraa vastaan. Hän on narri. Hän on tehnyt kaikkensa vältelläkseen minua, Whyte jatkaa.

Ennen mahdollista Furyn haastamista Whyten on kuitenkin voitettava oma ottelunsa. Whyte kohtaa tulevana viikonloppuna raskaassa sarjassa urallaan meritoituneen Aleksandr Povetkinin.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja