Nykänen saksalaislehdelle: Naimisiin 2013 selvin päin

Ex-mäkikotka Matti Nykänen paljastaa saksalaislehdelle aikovansa naimisiin vuonna 2013.

Matti Nykänen kertoo Die Welt -lehden haastattelussa elämästään, urheilu-urastaan ja rakkaudestaan. Nykäsen ja Susanna Ruotsalaisen rakkaus alkoi heinäkuussa 2010, kun he kohtasivat Jyväskylän MM-rallissa. Salamarakkaus eteni pikavauhtia ja pariskunta vaihtoi kihlasormuksia jo uutena vuotena. Elämäänsä tyytyväinen Nykänen paljastaa haastattelussa vuoteen 2013 liittyvän toiveen.

– Tärkeintä on, että minulla on elämä hallinnassa. Haluan, että olen onnellinen. Haluan mennä uudelleen naimisiin. Ja tällä kertaa haluan vihille raittiina, viime kerralla en sitä ollut, Nykänen sanailee.

Nykänen ja Ruotsalainen ovat kertoneet hääsuunnitelmistaan ympäripyöreästi pitkin vuotta, mutta hääpäivää ei ole julkisuuteen kerrottu. Ainakin saksalaislehden haastattelun mukaan vaikuttaisi nyt siltä, että pari aikoo naimisiin vuonna 2013. Haastattelussa Nykänen hehkuttaa avoimesti rakkautta.

– Juodessa sitä elää kuin omassa kuplassaan. Nyt elän normaalia elämää ja se elämä on taivaallista. Uskon, että helvetti ei ole niin kauhea paikka, kun mitä elämäni ennen oli. Tunsin 20 vuoden ajan suurta tyhjyyttä, kunnes tapasin Susannan. Hän on ensimmäinen henkilö, joka voi jakaa tunteeni ja johon voin luottaa.

Nykäsen haastattelusta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat