NYC:n täydelliset naiset: Riitoja, kissatappeluita ja entisiä parhaita ystäviä

Tosielämän täydellisten naisten elämä ei ole kulissien takana läheskään niin täydellistä kuin voisi kuvitella. Glamourin, rahan, kalliiden vaatteiden ja huippunopeiden autojen lisäksi näiden rouvien elämään kuuluu kissatappeluita, kyyneleitä ja kovia yhteenottoja.

NYC:n täydelliset naiset -realitysarja johdattaa katsojat sisään New Yorkin eliittirouvien hulppeaan elämäntyyliin.

Näiden naisten arki täyttyy vaativasta työstä ja nopeatempoisesta perhe-elämästä, mutta myös juhlista, muodista ja arjen pienestä luksuksesta. Myöskään ihmissuhdedraamalta ei voida välttyä.

Huhujen mukaan täydellisten naisten keskinäiset välit eivät todellakaan ole täydelliset. Yhteenottoja on tullut muun muassa länsirannikon kollegoiden, OC:n täydellisten naisten kanssa.

Eliittirouvat kohtasivat ensimmäistä kertaa palkintogaalassa, jonka aikana ei kissatappeluilta vältytty. People-lehti väittää, että kiistat eivät jääneet pelkkään suunsoittamiseen, sillä NYC:n täydellinen nainen Bethenny Frankel raapaisi huhujen mukaan erästä länsirannikon kollegaa.

Myös NYC:n täydellisten naisten riveistä löytyy kireitä välejä. Entiset bestikset Bethenny ja Jill ovat olleet tukkanuottasilla jo pidemmän aikaa, mutta tämän illan jaksossa he ja yrittävät sopia välejään

NYC:n täydelliset naiset AVAlla perjantaisin klo 23.50.

Lähteet: Realityworld.com, Wikipedia.org, Entertainment.blogs.foxnews.com

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja