Nuori Salkkarit-näyttelijä uudessa tilanteessa – tutut vastanäyttelijät jättivät sarjan lähes samaan aikaan: "Onhan se outoa"

5:26
Emma Nopanen ja Tiia Elg näyttelivät pitkään yhdessä Salatuissa elämissä - Nopanen sai vastanäyttelijältään käytännöllisiä vinkkejä yhdessä asiassa

Emma Nopasen näyttelemän Nella Tammisen kuviot ovat menneet kokonaan uusiksi Salatut elämät -sarjasta, kun tutut hahmot ovat jättäneet Pihlajakadun yksi toisensa jälkeen.

Salatut elämät -sarjan Nella Tammisella ovat kuviot menneet kokonaan uusiksi lyhyessä ajassa. Emma Nopasen näyttelemä hahmo on ollut suurten muutosten edessä, kun hahmon vanhempia näytelleet Tiia Elg ja Mikko Parikka jättivät jäähyväiset sarjalle lyhyen ajan sisällä.

Myös Nellan mieskuviot ovat muuttuneet, kun Emil Hallbergin hahmo Tale Taalasmaa sai surmansa dramaattisten käänteiden myötä ja myös Pablo Ounaskarin näyttelemä Ressu Mattila jätti viimeisillään raskaana olleen Nellan alttarille ja tämä päätyi lopulta antamaan vauvansa adoptoitavaksi.

– Ja sitten tuli kunnon kolmiodraama Henrikin (Tuure Taskinen) ja Kristianin (Axel Milliam) kanssa. Eli onhan tässä tapahtunut. Mutta mukavia juonenkäänteitä on ollut! Nopanen sanoi MTV Uutisille Salkkareiden pressipäivänä.

Hän kuitenkin myöntää, että vanhojen vastanäyttelijöiden lähtöön piti totutella hetki.

– Tiian ja Mikon kanssa tehtiin pitkään tiiviisti töitä yhdessä. Onhan se outoa olla ilman niitä, kun oli tottunut siihen, että he ovat aina paikalla, Nopanen sanoo.

Hänen mukaansa yhteistyö Taskisen ja Milliamin kanssa on kuitenkin sujunut saumattomasti.

– Tuure ja Axel ovat molemmat aivan huikeita tyyppejä, ja on mukavaa saada uusia työkavereita. Kaikki on mennyt tosi hyvin.

Nopanen pääsi ylioppilaaksi syksyllä 2019. Hän kertoi tuolloin MTV Uutisille, ettei ollut vielä päättänyt mitään jatko-opintojen suhteen ja sanoo, ettei hakenut tänä keväänä opiskelupaikkaa, vaan viihtyy mainiosti Salkkareissa. 

– Edelleen katselen ja mietin, mitä se on, mikä minua kiinnostaa ja mikä koulu voisivat olla sellainen, jossa voisin viihtyä. En kiirehdi mihinkään. 

Myöskään kesälle nuori näyttelijä ei ole tehnyt liiemmin suunnitelmia.

– Ajattelin ottaa chillisti ja tehdä kaikkea tosi kesäistä. 

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja