Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkarit-näyttelijä Emma Nopanen on innoissaan hahmonsa teiniraskaudesta – äitiyslomalle jäänyt Tiia Elg sparrasi "tv-lastaan" roolia varten

5:26
Tiia Elg jäi äitiyslomalle Salkkareista – antoi "tv-lapselleen" vinkkejä, kuinka näytellä raskaana olevaa

Tiia Elgin ja Emma Nopasen Salkkari-hahmot ovat riidoissa, mutta näyttelijät ovat tsempanneet toisiaan erikoisessa tilanteessa, kun toisen raskautta on peitelty ja toinen puolestaan on näytellyt ensimmäistä kertaa raskaana olevaa.

Salatut elämät -sarjassa nähtiin hiljattain dramaattinen käänne, kun sekä äidin että tyttären häät peruuntuivat aivan kalkkiviivoilla. Tilanne eskaloitui, kun Tiia Elgin näyttelemän Eva Tammisen salailema totuus nuoremman tyttärensä isyystestistä paljastui kriittisellä hetkellä, kun Nella-tytär (Emma Nopanen) paljasti asian Evan suurelle rakkaudelle Jirille (Mikko Parikka).

Välikohtauksen seurauksena Jiri jätti Pihlajakadun ja Eva ja Nella ajautuivat pahaan riitaan. Tammisen naisia näyttelevät Elg ja Nopanen kertoivat kuitenkin lokakuun puolivälissä MTV Uutisille kuulumisiaan lämminhenkisessä yhteishaastattelussa.

Naiset ovat olleet viime aikoina kuvauksissa hauskassa tilanteessa, kun Elgin raskautta on yritetty peitellä kuvauksissa ja Nopanen puolestaan on ollut uudessa tilanteessa näytellessään raskaana olevaa Nellaa. 

Ensimmäisen lapsensa vuonna 2019 saanut ja toista pienokaistaan odottava Elg kertoi antaneensa "tv-lapselleen" vinkkejä, kuinka näytellä raskautta uskottavasti.

– On tosi kätevää, kun olen voinut kysyä Tiialta, miten kannattaa liikkua, miten kannattaa tehdä ja näyttääkö tyhmältä. Siitä on ollut hyötyä, Nopanen kertoo.

– Ja mä olen puolestaan kysynyt Emmalta, millaista oli, kun ei ollut raskaana, kun en muista enää, miten liikuttiin ilman mahaa! toista lastaan odottava Elg täydentää.

Kaksikko kertoo keskustelleensa etenkin siitä, kuinka raskaus vaikuttaa lähes kaikkeen.

– Se pitää muistaa koko ajan kaikessa tekemisessä. Se pääsee joskus unohtumaan, Nopanen kuvailee.

– Se on todella kokonaisvaltainen olotila ja kaikessa tekemisessä läsnä. Mutta sä olet tehnyt loistavaa duunia, Elg kehuu kollegaansa.

Haastattelu tehtiin vain pari päivää ennen kuin Elg jäi äitiyslomalle Salkkareista, eli hänen kohdallaan raskautta on taas jouduttu peittelemään, vaikka se on jo pitkällä.

– Raskauden peitteleminen on lähes yhtä haastavaa kuin raskauden näytteleminen. Kuvallisesti se on kuitenkin kuvaajan ja ohjaajan päänsärky.

Millaisin mielin Tiia Elg suuntaa äitiyslomalle ja onko toinen raskaus poikennut merkittävästi ensimmäisestä? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja