Nuori mies puukotettiin hengiltä Helsingissä – yksi epäillyistä 14-vuotias poika

Nuori mies puukotettiin hengiltä Helsingissä – epäillyt 14- ja 16-vuotiaita 0:30
Nuori mies puukotettiin hengiltä Helsingissä.

Miehen puukotuksesta epäillään kolmea poikaa. 

Poliisi tutkii lauantaina aamuyöllä Helsingissä tapahtunutta henkirikosta tappona. Hätäkeskukseen tuli useita ilmoituksia puukotuksesta Mäkelänkadun ja Päijänteentien risteyksessä Alepa-kaupan edustalla.

Ilmoituksen mukaan tekijöitä oli useita. Poliisin saavuttua paikalle tekijät olivat poistuneet. Uhri, vuonna 2001 syntynyt mies toimitettiin kiireellisesti sairaalaan, jossa hän menehtyi saamiinsa vammoihin.

Teosta epäillään tällä hetkellä kolmea poikaa.

Poliisi on tavoittanut kaksi epäiltyä ja toinen heistä on tällä hetkellä pidätettynä. Epäillyt ovat 14- ja 16-vuotiaita.

– Poliisi on tehnyt lauantaina alueella teknistä ja taktista tutkintaa ja muun muassa katsonut alueelta löytyvien valvontakameroiden tallenteita, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio Helsingin poliisilaitokselta.

Epäillyt tekijät ovat liikkuneet ennen tapahtumaa Vallilan alueella viiden hengen seurueessa, josta kaksi on ollut tyttöjä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista liittyen seurueeseen tai tapahtumiin Alepan edustalla sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat