Norjan moskeija-ampumisesta epäilty haluaa sittenkin puhua poliisille

3:10
Video: Paikalla ollut moskeijan johtaja kertoo tapahtumien kulusta.

Norjan moskeija-ampumisesta epäilty haluaa sittenkin poliisin kuulusteltavaksi. Norjan poliisi kertoi torstaina, että kuulustelu järjestetään lähipäivinä.

Tähän asti epäilty on kieltäytynyt sekä oikeuspsykiatrien arvioinnista että vastaamasta poliisin kysymyksiin. Poliisin on tarkoitus päättää, määrätäänkö mies mielentilatutkimukseen vastoin tämän tahtoa.

Epäillyn asianajaja ei ole selittänyt, miksi tämä on päättänyt haluta tulla kuulluksi. Poliisi on jo kuullut epäillyn perheenjäseniä, tuttavia ja muita todistajia. Asian tutkinnassa on mukana noin 50 poliisia.

Epäillään tappaneen siskopuolensa

21-vuotias norjalaismies on tutkintavankeudessa epäiltynä hyökkäyksestä moskeijaan Bärumissa. Iskussa loukkaantui yksi ihminen. Lisäksi miehen epäillään tappaneen siskopuolensa.

Miestä epäillään murhasta, murhan yrityksestä sekä terrorismirikoksesta. Epäilty kiistää itse syyllistyneensä rikokseen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja