Nopeaa toimintaa! CNN: Justin Bieber ja Hailey Baldwin kihlautuivat

Justin Bieber ja Hailey Baldwin kihlautuivat 0:46

Muutama vuosi sitten tapailleet Justin Bieber ja Hailey Baldwin palasivat yhteen hiljattain. Nyt Bieber on CNN:n lähteen mukaan kosinut rakastaan.

Katso yllä CNN:n uutisvideo Bieberin ja Baldwinin kihlauksesta!

Kanadalaislaulaja Justin Bieber, 24, on kosinut huippumallirakastaan Hailey Baldwinia, 21, uutisoi CNN.

Bieber ja näyttelijä Stephen Baldwinin tytär kihlautuivat CNN:n lähteen mukaan viikonloppuna.

Bieber ja Baldwin tapailivat vuonna 2016, mutta erosivat.

Toukokuussa yhteen palannut pari on kuvattu tiiviisti yhdessä viime aikoina. Uutisten mukaan Bieber kosi rakastaan lomamatkalla Bahamasaarilla.

– Ylpeä on liian laimea sana. Olen innoissani seuraavasta vaiheesta! Justin Bieberin isä Jeremy Bieber hehkutti salamyhkäisesti Instagramissa pojastaan julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Bieberin äiti Pattie Mallette julkaisi lauantaina rakkaudentäyteisen twiitin, joka vahvisti laulajan fanien epäilyksiä kihlauksesta.

Hailey Baldwinin isä, paljon uskonnolliseen sävyyn twiittaileva Stephen Baldwin puolestaan julkaisi CNN:n mukaan sunnuntaina twiitin, jossa hän intoili nuoren parin rakkaudesta. Twiitti poistettiin pian sen julkaisun jälkeen.

Justin Bieberin rakkauselämä on ollut suurennuslasin alla hänen faniensa keskuudessa. Bieberin on-off-suhde laulaja-näyttelijä Selena Gomezin kanssa oli otsikoissa Pohjois-Amerikassa vielä vuoden 2017 lopulla.

Twitterissä Bieberin fanit huomioivat laulajan kihlausuutisen samankaltaisuuden miehen laulajakollega Ariana Granden kihlausuutisen kanssa. Grande kihlautui hiljattain koomikko Pete Davidsonin kanssa vain noin kuukauden seurustelun jälkeen.

Bieberillä ja Grandella on sama manageri, Scooter Braun. Justin Bieber ja Hailey Baldwin ovat molemmat käyneet kyseenalaista julkisuutta saaneen Hillsong-seurakunnan jumalanpalveluksissa.

Lue myös:

    Uusimmat