Nina Mikkonen avautuu saamistaan seksiehdotuksista: Äärimmäisen loukkaavaa

Omaishoitajana toimiva Nina Mikkonen kertoo saavansa törkeitä ehdotuksia tuon tuosta.

Miehensä Timo T.A. Mikkosen omaishoitajana vuosia toiminut Nina Mikkonen kirjoittaa blogissaan hyvin henkilökohtaisesta asiasta.

Mikkonen kertoo saaneensa lukuisia seksiehdotteluja tuiki tuntemattomilta miehiltä Timo T.A:n vammauduttua.

– Seksuaalinen hyvinvointini tuntuu kovasti huolestuttavan muutamia miehiä. Näin on ollut kohta neljä vuotta, Timon sairastumisesta lähtien. Jotkut näistä oksettavan avuliaista aatuista lähettelevät ilmeisesti omasta mielestään vastustamattoman vietteleviä viestejä, toiset täräyttävät muitta mutkitta olevansa käytössä housut valmiiksi nilkoissa, Nina kirjoittaa.

Ninan kertoo kokevansa lähestymiset äärimmäisen loukkaavina. Hän uskoo, ettei muillakaan rankassa elämäntilanteessa olevilla petipuuhat ole ensimmäisenä mielessä.

– Omassa, nykyisessä elämässäni ne ovat murheistani ja tarpeistani pienimpiä, minulla on jonkin verran tähdellisempääkin tointa.

– Yksikään heistä ei suurin surminkaan kysäise miten pärjään omakotitalon huolto- ja pihatöiden kanssa, painavatko yksinhuoltajan huolet ja omaishoitajan murheet, miten selviän yrityksen pyörittämisestä ja poikien tulevaisuuden turvaamisesta. Mutta se SEKSI, sen on oltava suurin ongelmani, Nina tykittää.

Lue myös:

    Uusimmat