Niko Saarinen vähäpukeisissa kuvissa Olet mitä syöt -ohjelman jälkeen – julkaisi koskettavan kirjoituksen: "Näitä kuvia en olisi koskaan julkaissut aiemmin"

13:05
Niko Saarisen Olet mitä syöt -jaksossa nousi puheeksi myös hänen juhlimisensa – muuttuiko se elämätaparemontin myötä? Katso haastattelu!

Itsetunto-ongelmista ja kehotyytymättömyydestä Olet mitä syöt -ohjelmassa puhunut Niko Saarinen julkaisi Instagramissa vähäpukeisia kuvia, jotka olisi omien sanojensa mukaan ennen ohjelmaa jättänyt julkaisematta.

Uusi Olet mitä syöt -kausi alkoi tällä viikolla, kun lääkäri Pippa Laukka kurkisti some- ja tosi-tv-tähti Niko Saarisen jääkaappiin. Jaksossa nähtiin, ettei Saarisen ongelma ollut ylipaino, vaan mies puhui avoimesti itsetuntoon liittyvistä ongelmista.

Lauantaina hän kertoi Instagram-tilillään saaneensa valtavasti viestejä ohjelman jälkeen. Saarinen julkaisi pitkän ja pohdiskelevan kirjoituksen kehotyytymättömyydestä ja itsetunto-ongelmista sekä kaksi kuvaa, joissa hän poseeraa peilin edessä pelkät alushousut yllään. Hän kertoo saaneensa kiitosta siitä, että nosti aiheet esille ohjelmassa.

– Näitä kuvia en olisi koskaan julkaissut mun somessa aikaisemmin. Huono asento, huono valo, mahamakkara… Lista on loputon! Mutta löysin keskitien. Tulee päiviä, kun tuon peilin edessä revin nahkaani ja romahdan miettien, miksi näytän tältä. Se on elämää, Saarinen kirjoittaa.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Useissa tosi-tv-ohjelmissa nähty Saarinen kirjoittaa, että hänet on totuttu näkemään televisiossa sanavalmiina, täynnä energiaa ja itseluottamusta, ja niin on tarkoituskin, koska esiintyminen on hänen työnsä. Hän kuitenkin tunnustaa samaan hengenvetoon, että hän on samalla äärettömän ujo.

– En katso jengiä silmiin huonon itsetunnon vuoksi ja minuuttia ennen nauhoituksia haluaisin vain juosta karkuun tilanteesta. Kun kamera käynnistyy, niin sytyn. Rakastan sitä! Saarinen kirjoittaa, ettei hän ole tuonut juuri asiaa esille, koska kaiken ei kuulukaan olla julkista.

Hänestä oli kuitenkin lohdullista tietää, että osa katsojista sai jaksosta voimaa ja tsemppiä, ja että monet huomasivat samalla, ettei kaikki ole aina sitä miltä se sosiaalisessa mediassa näyttää.

– Osan mielestä oli hienoa, että puhuin ääneen, koska me ”somevaikuttajat” voidaan maalata just sellainen kuva meidän arjesta kuin halutaan, valita kuvakulmat, mitkä halutaan ja meitä seuraa joukko ihmisiä ajatellen, että ruoho on vihreämpää tällä puolella aitaa, hän kertoo kirjoituksessaan.

– Tää on toisinaan aika yksinäistä touhua ja kun sun elämän mittarina on luvut, tavoitettavuus, tunnettavuus niin se on välillä aika raastavaa. Olenhan aivan tavallinen tyyppi, tavallisten ongelmieni kanssa, Saarinen muistuttaa vielä lopuksi.

Olet mitä syöt keskiviikkoisin kello 20 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja