Niko Saarinen yllättyy Pippa Laukan sanoista: "Yksi kauhistuttavimmista hetkistä"

Pippa Laukka kertoo Niko Saariselle huolestuttavia uutisia. 

Olet mitä syöt -kauden ensimmäisessä jaksossa keskiviikkona 22. syyskuuta Pippa Laukka saapuu tapaamaan Niko Saarista. Laukka kuulee miehen kärsivän kehotyytymättömyydestä.

Saarinen pelkää kadulla kulkiessaan, että ihmiset ajattelevat hänen rupsahtaneen, ja tykkää käyttää somessa kasvoja kaventavia filttereitä. Laukka toteaa testeissään miehen kehonkoostumuksen olevan tasapainoinen, mutta maksa-arvot ovat on koholla.

– Toinen asia mikä selvisi, on, että sun veren rasva-arvot ovat reippaasti koholla. Tarkoittaa sitä, että elintapasi tekevät jo nyt tuhojaan kehossasi, hän kuvailee. 

Saariselle tehtiin myös verisuonianalyysi, jossa katsottiin, miten elintavat vaikuttavat verisuoniin. 

– Verisuonesi ovat tällä hetkellä keskimäärin neli-viisikymppisen ihmisen verisuonet ja se johtuu elintavoista, Laukka sanoo. 

Tieto, että etenkin verisuonet kärsivät huonosta ruokavaliosta, yllätti Saarisen.

– Yksi kauhistuttavimmista hetkistä oli se, kun kuulin, että verisuonet ovat neljä-viisikymmentävuotiaan ihmisen. Se oli sellainen kaikista isoin pysäytys, hän miettii. 

Jaksossa Laukka myös järkyttyy Saarisen keittiössä. Katso esimakua tulevasta jaksosta ylhäällä olevalta videolta! 

Olet mitä syöt alkaa ke 22.9. klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat