Niki Juusela on MTV:n uusi F1-selostaja

0:49

Niki Juusela on Suomen uusi F1-ääni. Yleltä Pöllölaaksoon siirtyvä kokenut toimittaja on mukana C More Sport -varikkotiimin vahvuudessa jo Barcelonan F1-testisessioissa helmi-maaliskuun vaihteessa. MTV ja C More välittävät paikan päältä suomalaisittain erittäin kuuman kisakauden tunnelmat.

MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero toteaa MTV:n löytäneen toisiin tehtäviin siirtyneen Oskari Saaren tilalle selostajaksi parhaan mahdollisen vaihtoehdon.

- Niki Juusela on monella tavalla paras mahdollinen seuraaja tähän vaativaan ja arvostettuun tehtävään. Hänellä on lähes 15 vuoden kokemus arvokisojen ja muiden merkittävien tapahtumien selostajana ja toimittajana. Nikillä on lisäksi valtava motivaatio juuri tähän pestiin ja hän omaa intohimoisen lajiseurannan kautta myös laajaa ymmärrystä Formula 1:stä, taustoittaa Autero.

Juuselalle F1-selostajan tehtävät ovat unelmien täyttymys. Formula 1 on ollut lähellä hänen sydäntään pikkupojasta lähtien.

- Muistan kun nuorena poikana tutkailin joka ilta seinälläni roikkuvaa F1-kalenteria. Se oli vuodelta 1985. Vielä tuolloin sankarikseni myöhemmin noussut Ayrton Senna ajoi mustalla Lotuksella. Katselin kuvia ja tiesin, että minusta tulee F1-kuljettaja. Ei tullut, mutta selostaja tuli. Olen siis käytännössä niin lähellä lapsuuteni unelmaa kuin mahdollista. Määre onnellinen on vähättelyä sille, mitä tunnen juuri nyt, Niki Juusela tunnelmoi.

Tuekseen Juusela saa vankan kaartin autourheilun kuninkuuslajin ammattilaisia: Tomi Tuominen jatkaa studioisäntänä ja Ossi Oikarinen, Mika Salo, Toni Vilander ja Tommi Pärmäkoski asiantuntijoina. Tiimissä jatkaa myös viime kaudella F1-varikon haltuunsa ottanut toimittaja Mervi Kallio.

Uusi kausi starttaa testisessioilla Barcelonassa 27.2.-2.3. ja 7.-10.3. MTV seuraa testitapahtumia päivittäisillä erikoisraporteilla. Kauden ensimmäinen GP ajetaan Australiassa 24.-26.3.

Ennen ensi kauden alkua MTV Maxilla ja MTV Katsomossa nautitaan joka sunnuntai klo 19 aiempien kausien huippuhetkistä. Esimerkiksi Kimi Räikkösen ja Mika Häkkisen mestaruudet, Ayrton Sennan ja Alain Prostin legendaariset kaksinkamppailut sekä Michael Schumacherin kultavuodet perataan myös tuoreissa studio-osuuksissa MTV:n F1-tiimin johdolla.


MTV keskittää kaikki maksulliset sisältönsä uuteen C More -tuoteperheeseen. Tutut sisällöt, kuten F1:n, jääkiekon MM-kisat, ensi-iltaelokuvat, huippusarjat, dokumentit sekä Juniorin lastenohjelmat löytyvät jatkossa samasta C More -kokonaisuudesta. Tämän katsoja voi tilata joko suoratoistopalveluna internetin kautta tai operaattoreiden kautta tarjolla olevissa C More -kanavapaketeissa. Antenni-, kaapeli-, iptv- ja satelliittiverkoissa näkyvät MTV Max, MTV Sport 1, MTV Sport 2 ja MTV Juniori muuttuvat C More -kanaviksi maaliskuun lopussa ilman, että katsojan tarvitsee tehdä mitään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja